iPon Hírek

Teljes egyjátékos kampány is lesz a Skull and Bonesban

Dátum | 2017. 06. 23.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft idei E3-konferenciáján mutatta be a Skull and Bones című kalózos-hajós játékát, melynek akkor főleg a többjátékos módra vonatkozó erényeit emelték ki, bár megemlítették, hogy a szóló játékot is támogatják majd. Most viszont megerősítették, hogy teljes kampánnyal várják a közönséget, lesz történet is és az egész szorosan beépül majd a játékba, nem holmi mellékes apróságnak szánják a multiplayer mód mellé.
A Skull and Bones azt a vonalat folytatja, amit a cég az Assassin’s Creed: Black Flaggel indíított útjára. A többjátékos PVP-re kihegyezett E3-bemutató után (itt az egyik PvP-játékmódot, a Loot Huntot nézhettük meg) volt, akik kételkedtek a sztorimód létezésében, de szerencsére ez is meglesz, sőt, a Ubisoft megfogalmazásából olybá tűnik, hogy akár online, másokkal közösen is játszhatjuk majd, hogy együtt találkozzunk néhány ikonikus karakterrel és vívjunk emlékezetes tengeri csatákat.
A Skull and Bones PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, a jelenlegi tervek szerint 2018 őszén.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2017.06.25. 23:29
Helyes! Kalózokat mindig szívesen látunk! :)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kogeru
2017.06.26. 07:58
Az biztos. Szerintem pont a téma (és a játékmenet miatt is persze) miatt lett az AC4 a legjobb Assassins creed játék, még, ha kevésbé hű is az assassin témához.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!