iPon Hírek

Teljes letölthető játékok az Xbox 360-ra

Dátum | 2007. 11. 15.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Microsoft az őszi Xbox 360 frissítéssel hat teljes játék letöltését tenné elérhetővé, azonban a lista várhatóan tovább fog bővülni.

Mindegyik újgenerációs konzolhoz tartozik egy virtuális piac, ahol kedvünkre tölthetünk le demókat, képeket, vagy akár teljes játékokat is. Ilyen a Nintendo Virtual Console-ja, a Microsoft Live Arcade-ja és a Sony PlayStation Network-je. A Microsoft az online játékainak elérhetőségét szeretné kibővíteni az őszi Xbox 360 Dashboard frissítésével. Ez hat darab teljes, eredeti Xbox játékot jelent.

Az első hullámban a következők kapnak helyet: Burnout 3, Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, Crimson Skies: High Road to Revenge, Fable, Halo: Combat Evolved, Indigo Prophecy.


A letöltött játékok adatainak védelméről eddig nem sok információ látott napvilágot, azonban hasonlóan a jelenlegi Live Arcade játékok védelméhez, a DRM-hez hasonló megoldás várható. A fent felsorolt hat játékhoz még többet szeretne a Microsoft újra elérhetővé tenni, például a Halo 2-t.

A digitális terjesztés azonban két fő problémát hordoz magában. Előszöris hatalmas sávszélességet kell felszabadítani a felhasználóknak - korábban pár nagy játék demóváltozatának kiadása az Xbox Live elérését is jelentősen lelassította. A második pedig a tárhely, mivel a hagyományos 20 GB-os merevlemez csupán két-három teljes játék tárolását teszi lehetővé, így a felhasználók kénytelenek lesznek nagyobb kapacitásra beruházni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.15. 01:13
A Microsoft az őszi Xbox 360 frissítéssel hat teljes játék letöltését tenné elérhetővé, azonban a lista várhatóan tovább fog ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!