iPon Hírek

Teljes védelmet nyújt az Apple Smart Case

Dátum | 2012. 06. 13.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Apple még tavaly, az iPad 2-vel karöltve mutatta be a Smart Cover névre hallgató kiegészítőjét. Ez lényegében azért volt Smart, mert sok fajta felhasználási módot tett lehetővé, viszont hátránya volt, hogy csak a kijelzőnek nyújtott védelmet. A Smart Case ezen fog segíteni.


A Smart Case érdekes módon kompatibilis lesz az iPad 2-vel és az új iPad-dal is, pedig ezek nem egyforma vastagsággal rendelkeznek. Az előbbi még mindössze 8,8 milliméteres volt, míg az utóbbi már 9,4-re hízott. A Smart Case tehát úgy illeszkedik majd, hogy ez a méretbeli különbség nem jelent neki gondot. Az új tokon a csatlakozók helyei természetesen ki lesznek vágva, és a kamera is kilát majd belőle. Az oldalsó gombok a tok alatt vannak, de körülöttük el lett vékonyítva a réteg, így könnyen megtalálhatóak és benyomhatóak lesznek a tokon keresztül is. Ennek köszönhetően maximális védelmet nyújt a por és a nedvesség ellen az illesztéseken is. Az Apple tervezőinek érdemes lett volna valamit kitalálni a csatlakozók védelmére is, ha már szinte minden el lett fedve.

A Smart Case egyelőre nem lesz bőrből készült verzióban, így akik ilyet szeretnének, azoknak a poliuretán megoldások között kell nézelődnie. Ha bőrt ugyan nem is, de széles színválasztékot legalább kaptunk belőle. A tok elérhető lesz sötétszürke, piros, zöld, kék, rózsaszín és világosszürke árnyalatokban.


Az új védőtokot már bárki megvásárolhatja, az ára jelenleg 14990 forint.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!