iPon Hírek

Teljesen feltörték az iPhone-t

Dátum | 2007. 08. 28.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Kevesebb, mint két hónap alatt teljes egészében, szoftveres úton feltörték az Apple iPhone-ját, így az könnyedén eloldozható az AT&T-től és bármelyik másik GSM hálózatra is csatlakozhatunk vele. A feltörő-programot az iPhoneSIMfree.com forgalmazza.

Az Endgadget jelentése szerint a törés folyamata mindössze pár percet vesz igénybe, és nincsenek "káros mellékhatásai". A törést követően az iPhone nem csak hogy más hálózatokon is képes hívásokat kezdeményezni és fogadni, de minden egyéb funkciója is használható, így például az EDGE-támogatás és az SMS-küldés/fogadás is. A vizuális hangüzenet szolgáltatás is csak azért nem használható, mert az magának az AT&T hálózatnak egy egyedi szolgáltalása; azonban a normál hangüzenet küldés-fogadás is minden további nélkül használhatóvá válik a törés segítségével.

Figyelemreméltó még az is, hogy a törés teljes mértékben rezisztens a frissítésekkel és visszaállításokkal szemben. Ezt egy teljes, a v1.0.2-es update felhasználásával végrehajtott rendszervisszaállítás végrehajtásával ellenőrizték.

"Összegezve: 100%-os bizonyossággal megállapíthatjuk, hogy az iPhoneSIMfree.com szoftveres megoldása teljes egészében megnyitja az iPhone-t, ellenálló a visszaállításokkal szemben, és így nyilván az USA-n kívüli felhasználók számára is teljes mértékben használhatóvá teszi az iPhone-t" - foglalta össze Ryan Block az Endgadget-től.

Azok megnyugtatására pedig, akik még mindig kételkednének az iPhoneSIMfree.com állításait illetően, az Endgadget közzétett egy rövid videót is (kissé lejjebb található az oldalon).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.08.28. 10:38
Kevesebb, mint két hónap alatt teljes egészében, szoftveres úton feltörték az Apple iPhone-ját, így az könnyedén eloldozható az AT&T-től és bármelyik másik GSM hálózatra is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!