iPon Hírek

Teljesen új játék lesz a Call of Duty: Advanced Warfare

Dátum | 2014. 05. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Idén számos tekintetben megújul a Call of Duty. Hosszú idő óta ez lesz az első olyan rész, ami 3 évig készül, ráadásul a Sledgehammer képében egy olyan stúdió dolgozik rajta, ami korábban "csak" besegített a sorozat különböző epizódjaiba. Valószínűleg szüksége is van a szériának egy alapos felrázásra, hiszen egyre több trónkövetelő érkezik. Aaron Halon, a fejlesztés igazgatója elmondta, ennek ellenére vannak olyan alap dolgok, amit bolondok lennének nem megtartani. Ilyen lesz például a folyamatos, egy pillanatra sem megálló akció, és a 16ms-os késleltetés (vagyis a 60fps). Ettől függetlenül azonban szinte minden téren új vizekre evez a Call of Duty. Főhősünk Mitchell egy képességeit felerősítő felszerelést hord magán. Az egyjátékos módban gyűjtött tapasztalati pontok nyomán ez a ruha fejlődni fog, így képesek leszünk láthatatlanná válni, a levegőben lebegni, felerősíteni támadásainkat, és hasonlók. Michael Condrey, a Sledghammer társalapítója szerint egyértelműen felfedezhetők lesznek rajta a stúdió egyedi kézjegyei, így alig várják, hogy még többet megoszthassanak a közönsséggel. Glen Schofield, a másik társalapító hozzátette, gyakorlatilag teljesen új címként tekintenek a játékra: "Ez persze hatalmas kreatív kihívást jelentett. Ebben a játékban gyakorlatilag minden teljesen új. Néhány kísérletünk akkora újításokat eredményezett, ami alapjaiban változtatja meg a játék mechanizmusait." A srácok nem aggódnak amiatt, hogy a rajongók nem az Infinity Ward vagy a Treyarch nevét látják majd a játékon: "Nem kell félni ettől. Igaz, hogy újak vagyunk, de hatalmas rajongók is egyben. Nagyon kritikusan állunk hozzá a munkánkhoz, és ennek gyümölcsét ti is látni fogjátok, amint többet tudunk mutatni." A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg PC, PS4, PS3, Xbox 360 és Xbox One platformokon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. Kerty
2014.05.13. 15:30
lári fári, minden évben ezt mondták
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Trevize198...
2014.05.13. 15:31
Kezdem én. Hiszi a piszi.

P.S.: vazze, megelőztek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Sr4c
2014.05.13. 15:38
KUTYA!


* jah nem

ECTOSKELETON!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. fisherhu
2014.05.13. 15:59
Nocsak, nem lesz tele három héten belül csíterekkel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Samupitecu...
2014.05.13. 17:10
A PMC jó irány, az exoskeleton és a "jövő" már kevésbé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. eriol
2014.05.13. 19:29
Naja, a sima lineáris lövöldözés már nem tolja a szekeret, szal tegyünk be valamit a crysis -ből, ami feldobja kicsit a mi játékunkat is. Gratz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. TheRealTsL
2014.05.13. 20:38
Képen a logoról pedig azonnal a Mass Effect jutott eszembe, ugyanaz a fehér piros kombó az N7, még a stílus is hasonló. Csupa eredeti ötlet lesz ez a játék, úgy tűnik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Andos
2014.05.13. 21:48
"Glen Schofield, a másik társalapító hozzátette, gyakorlatilag teljesen új címként tekintenek a játékra: "Ez persze hatalmas kreatív kihívást jelentett."
Ez most komolyan nyilatkozták?
Design: Mass Effect
Játékmenet: Titanfall
Játékbeli lehetőségek, módok: Crysis
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. roly_ray
2014.05.13. 22:49
Erre egy valamit lehet mondani: Szánalmas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. weri
2014.05.13. 23:39
Számomra a Ghosts is egy hányinger, már csak az nem tetszik benne hogy idegbeteg rángatást végez a fegyver futás közben, na meg mw2-óta ezek a carrier féle dolgok hívása kész röhely.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. predike07
2014.05.14. 09:30
Burkolt formában beismerték,hogy már nem tudnak egy jó CoD-ot összehozni,ezért innen-onnan ollóznak a sikeres címekből és hátha még lehet valami jó is kisülhet.Bár gondolom biztosan képben vannak vele,hogy megvádolják őket az ollózással ami jelen pillanatban nagyon is jogos.
Még lehet,hogy valami jót hoznak ki belőle,nem kell még a bejelentés napján temetni.Arány vagy helyezés javításnak mindenesetre jó lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. codex
2014.05.14. 19:36
"Ettől függetlenül azonban szinte minden téren új vizekre evez a Call of Duty. Főhősünk Mitchell egy képességeit felerősítő felszerelést hord magán. Az egyjátékos módban gyűjtött tapasztalati pontok nyomán ez a ruha fejlődni fog, így képesek leszünk láthatatlanná válni, a levegőben lebegni, felerősíteni támadásainkat, és hasonlók."

Szerintem innentől bukta. A COD, már amivel játszottam, arról szólt hogy emberi módra megy a harc. Ez a Crysis-os szuperruha ez nagyon nem kéne. Tényleg más lesz, rajta a stúdió kézjegyével, csak tartok tőle, köze nem lesz a COD szériához. Akárhogy is, a név már garantálja a bevételt, még ha nem is sikerül jól. Nagyon oda kell tenniük magukat hogy ezt olyan formába valósítsák meg, hogy az sikeres legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.05.15. 11:38
Na ezt megint jól összelopták, de látom már mások megelőztek a listával. Ez viszont még mindig jobb, mint a Super Mari 64 hal AI és a Resident Evil-es kutya beszerzése.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!