iPon Hírek

Telltale: Vissza a jövőbe + egy kis póker (UPDATED)

Dátum | 2010. 09. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

UPDATE
Azóta megérkezett az első teaser trailer a Poker Night at The Inventory-hoz!


A Sam & Max készítői két játékkal is foglalatoskodnak, kezdjük az újonnan bemutatott Poker Night at The Inventory-val, mely várhatóan még idén ősszel kijön PC-re és Mac-re.

Az alapötlet nem meglepő módon az, hogy videojáték karakterekkel lehet benne pókerezni. A Telltalenek sikerült befűzni a dologba a Valve-ot és a Penny Arcade-et is, így feltűnik majd a Team Fortress 2-es Heavy és PA-s Tycho is. Ott lesz természetesen Max is és Strong Bad a Homestar Runnerből. A készítők már régóta érlelgették ötletüket, és amikor előálltak vele a többieknek, mindenki nagyon meleg fogattatásban részesítette. A játék már előrendelhető a Telltale Store-ból, mindössze 4,95 dollárért.

Ami az epizodikusra tervezett Back to the Future játékot illeti, október végén vagy legkésőbb november elején elstartol Christopher Lloyd-dal a doki szerepében. A hírek a forgatókönyvíró Bob Gale-től származnak, aki szintén szerepel a projektben.


"Részt vettem sztori találkozókon, de sokat e-maileztünk és telefonáltunk is a Telltale-es srácokkal, hogy biztosítsuk az igazi Back to the Future hangulatot a játékban." - nyilatkozta Gale a Digital Spy-nak. A hírek Lloyd érintettségéről a projektben az USA Today-től származnak. A Vissza a jövőbe széria 5 epizódos lesz, Doc és Marty pedig úgy fog kinézni, mint ahogy a filmbéli színészek.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. lackoo1111
2010.09.04. 19:51
Póker ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. violapeter
2010.09.04. 20:11
A címet majd javítsátok! Telltale..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Azrael
2010.09.05. 08:19
Freudi elszólás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2010.09.05. 10:53
violapeter:
Thx, javítva. =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!