iPon Hírek

Tengerre fel! Risen: Dark Waters 3D-ben, gyűjtői kiadás fahordóban

Dátum | 2012. 03. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A kiadó Deep Silver bejelentette, hogy a kalóz-RPG PC-s változata teljes mértékben támogatja az Nvidia 3D Vision technológiáját. A kalózok és szörnyek, matrózok és gnómok, a jó és rossz összecsapása most először lesz 3D-ben élvezhető – a Risen 2 kalóz világa új mélységgel bővül – a hatás annyira élethű, hogy szinte már a szánkban érezzük a rum ízét mwhaha. Megvolt a mai PR cselekedet. A Risen 2: Dark Waters 3D-hez kompatibilis Nvidia grafikus kártyára, 3D szemüvegre és a 3D-t támogató monitorra van szükség.

A játék PC-s és konzolos változatai Magyarországon dobozos formában kerülnek forgalomba, a PC-s változathoz a magyar piacra készült egy különleges, limitált példányszámban megjelenő gyűjtői változat is. A sorszámozott, egyedi fahordóban érkező kiadás a játékon kívül a következőket tartalmazza: „Kincses Sziget DLC”  (új helyszín, fejtörőkkel és egy legendás tárggyal) kalóz szászló, matricák, kalóz medál, művészeti album, térkép, zenei CD, hogyan készült DVD, 12 cm-es Jaffar szobor.


A Risen 2: Dark Waters történetében tengeri szörnyek terrorizálják a hajóutakat, elvágva a szigeteket az utánpótlástól, az inkvizíció ezért egy hőst küld, hogy megoldást keressen. A kalózok tudják ugyan, hogyan lehet a lényekkel szót érteni…azonban ők cseppet sem együttműködők.


Az új elemek még sokszínűbbé teszik a Risen 2 játékmenetét, melyben végre lőfegyvereket is használhatunk. Mivel kalandozóink most kalózok, olyan egyedi képességeket használhatnak, mint a Piszkos Trükkök (Dirty Tricks), melyekkel megzavarhatják az ellenfeleket a csatában.

Kapcsolódó cikekink:
Risen 2 részletek
Risen 2 előrendelési extrák és DLC
Risen 2: Dark Waters gyűjtői kiadás
Risen 2: Chani a voodoo papnő

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. kullo1
2012.03.09. 17:05
Nagyon jó volt az első része is,várós.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. lackoo1111
2012.03.09. 18:01
Hmm. 19990 Ft ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mmatee
2012.03.09. 20:32
Igaz nagyon sokallom de életem első CE-je ez lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lazahunter
2012.03.09. 21:23
Szép csomag ... csak az a baj, hogy a német RPG-kel mindig is minőségi problémáim voltak. Remélem most már adnak az élvezeti faktorra is, és nem lesz szenvedős a harc, stb. Jó lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Parano1d
2012.03.10. 00:06
Nem szenvedős az, csak szimplán nehéz. A Piranha Bytes játékok nem a casual rétegnek készülnek, és nem egyszerűsítik agyon a játékot, csak azért, hogy a 6-8 éves kisrácok is félkézzel végigtolják. Én többek között azért is szeretem, mert komoly kihívást jelentenek a legegyszerűbb ellenfelek is, főleg ha csapatostol jönnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2012.03.10. 00:31
Egy játékban a nehézséggel sohasem volt problémám ... sőt, szeretem, ha valami nehéz. A Skyrimről és a Kingdoms of Amalurrol nem lehet elmondani, hogy nehéz lenne ... az Amalurt is úgy játszom, hogy lvl 20 körül még mindig a legelső páncélszettben vagyok (a bónuszként kapott ME3 szettben, amit már rég kinőttem). Viszont a harcrendszere nagyon jó.
A Risennek szimplán a harcrendszerét untam meg nagyon hamar. És az egyszerű volt, mint a faék. Számomra borzalmas volt az a gyufásdoboz mozgású karakter azokkal az ormótlan mozdulatokkal, csapkodásokkal. A Gothic sorozatnak is ez volt a gyengesége, a harcrendszere.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Parano1d
2012.03.10. 18:09
Hát nem egy Witcher szintű, ez tény Nekem azért nem volt gondom vele. Dacára annak, hogy alapból utálom a TPS-eket.
Nem ügyesség, hanem taktika függő, lehet ezért tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!