iPon Hírek

TERA - a vér visszatér

Dátum | 2012. 05. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Jövő héten érkezik az első TERA patch, és többek között visszahozza a vér effektek állításának lehetőségét, amelynek eltávolítása kisebb felzúdulást keltett az játékosok köreiben. A játék Európában 12-es korhatárral jelent meg, így ebben a verzióban még mindig kevesebb lesz a vér, mint az amerikaiban.

Az új patch visszahozza a feltölthető klán emblémákat is. Ezt a lehetőséget az indulás előtt az utolsó pillanatban eltávolították, mert technikai gondok voltak vele. A problémát az okozta, hogy a játék az emblémákat a játékosok meghajtóján tárolta, így azon kívül, hogy nemkívánatos képek (pornó, tiltott jelképek, stb.) is felkerülhettek még biztonsági kockázatot is jelentett. A Frogster és a Bluehole közösen átalakították a rendszert, az emblémák a kliens memóriájában fognak tárolódni a hard drive helyett, és így nem okoznak jogi és egyéb bonyodalmakat.

A fejlesztők kijavítják a chat frissítési hibáit, és a rosszalkodó chat szűrőket is megzabolázzák. A patch a kezdő zónából eltávolítja az ütközésérzékelést, mert ez sokaknak problémát okozott, voltak játékosok, akik szűk helyeken poénból eltorlaszolták az utat. Pár NPC viselkedése is módosul, hogy nagyobb kihívást jelenthessenek.

A várva-várt politikai rendszer is bekerül a játékba, a vezetőket egyelőre csak szavazással lehet majd megválasztani, mivel a PvP csataterek csak nyáron indulnak. A vezetői pozícióért egy hétig lehet kampányolni, a győztes ezután megkezdheti az uralkodást. A politikai rendszer egyszerre fog indulni Európában és az USA-ban. A fejlesztők azért vártak eddig az indítással, hogy megfelelő számban legyenek magas szintű játékosok, akik a rendszert használhatják.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. balikabo
2012.05.10. 15:38
Zsír, bár nekem a vér egy cseppet sem hiányzik, viszont a logo végre mehet a guild-nak. Messze a legjobb MMO amivel eddig játszottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. mikej95
2012.05.10. 19:12
Nem igazán értem ezt a korhatárosdit, úgysem érdekli az eladókat. Alkoholt is ugyanúgy kiadnak, ha nincs az üzletben kamera.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. bturboweb
2012.05.11. 10:16
Ez a sejpitos hulye szoke no nagyon irrital ahogy beszel es amilyen a hangja :ASD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Whysper
2012.05.11. 10:18
Fene egy meg pedig tudom jó játék lenne ,de komolyan midnegyik MMO-t ilyen mangas animesre kell gyártani engem ez taszít el de komolyan. Pedig kár érte. De mért nem lehet mondjuk Skyrimes külsőt adni kb-ra? Arrrgh tiszta gáz! Pedig sokan ez maitt maradunk le erről. na mind1 Jó játékot hozzá nektek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Andrush198...
2012.05.11. 13:09
Ez ilyen animésen jó ahogy van....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. krisztian9...
2012.05.11. 13:12
Speciel ez direkt ilyen hisz mégis csak Ázsiából jött de amúgy pl. nekem pont a skyrim-es külső nem jön be :x
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BlackZodia...
2012.05.11. 14:50
Mondjuk a csaj karakterek a seggükbe szorult tangával tusárkúba maguknál 10x nagyobb kardokkal szaladgálnak...szinte látom milyen embertípus nyomatja ilyen karakterekkel eléggé roflmaocopter
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sjacint
2012.05.12. 07:51
Aki egy órát játszott vele az tudja menyira anime szerű.
Vagy mennyire nem. Vagy esetleg tudja milyen az anime.

Sok szempontból jobb a többi mmo-nál.
Milyen embertípus játszik ezzel?
Kérdezzük meg milyen embertípus játszik mmo-t?
Esetleg lehetne polémia arról hogy milyen embertípus játszik egyáltalán bármilyen játékot pc-n vagy x-boxon vagy akármi kütyün.

Gondolkodni mielőtt hozzászólni és persze tájékozódni.
Ha van reakció azt privátban pls.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!