iPon Hírek

Terítéken Suda 51 új agymenése

Dátum | 2011. 07. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Shadows of the Damned-ért felelős Grasshopper Manufacture új projektje a Lollipop Chainsaw. Furán hangzik ugye? Mert az! A lepel a japán Famitsu magazinban hullott le az új játékról, a részleteket a 1UP fordította.

A főszereplő egy 18 éves pompomlány, Juliet Starling, aki egyik nap mikor belibben a suliba, arra lesz figyelmes, hogy az egész helyet lerohanták a zombik. A mi Julietünk erre természetesen nem kezd el hajtépve menekülni, mint más átlagos pompomcica, hanem feltámad benne a kötelességtudat és fog egy láncfűrészt (amit biztosan a karbantartó bácsi sufnijában talál) és úgy dönt rendet tesz. A mi kis pamacsunk olyan bátor...


Mielőtt még azt gondolnátok, hogy fröcsögni fog a vér és repkednek majd a rothadó testrészek, előre bocsátjuk, hogy nem így lesz. Suda 51 megígérte, hogy ennél sokkal könnyedebb lesz a játék, a zombikból vér helyett rózsaszín neonfény és szívecskék jönnek ki. Nem, most nem viccelek, pamacska kész Sailor Moon.


Ja igen, mivel Julcsi edzett pompomcsajszi, így lesz jó pár mozdulata, amivel közelharcban is le tudja nyomni a zombi bácsikat. A játék egy fontos részét adja majd, hogy kitaláljuk melyik zombi ellen mivel érdemes támadni.

A zenéért a veterán játékzene komponista, Akira Yamaoka felel. Egyelőre nincs nyugati megjelenési dátum, de Suda elmondta, hogy már készül az angol nyelű változat is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. lackoo1111
2011.07.21. 16:35
*ásit *
Itt egy újabb zombis témájú játék .
Véletlenül nem árad mostanában a Duna ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kullo1
2011.07.21. 19:21
Már látom is a sok gémert ahogy a boltok előtt tolonganak hogy megvegyék a játékot mert mindegyik csak arra vágyik hogy egy 18 éves pom-pom lány bőrébe bújva zombikat írtson ....hm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sturmtiger
2011.07.23. 10:20
A japánok betegek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gyigyo
2011.07.24. 13:42
már megint egy ilyen szaros zombi játék "KURVA NAGYOT ÁSIT"

left4dead, dead island, resident evil,dead rising...

azt hittem hogy a shadow of the damned-nél rosszab nemjöhet...

de ez.. ez.. ez egyszerüen gagyi ratyi fos még azt sem érdemli meg hogy letöltsem a piratebay-ről!

mi lelte a japánokat? mostanában egyre szarabb játékokat adnak ki... régebben ők voltak a császárok a ps1 és a ps2 korában.... kojima meg csak az mgs-el tud jönni egyszerűen unalmas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!