iPon Hírek

Terminator Salvation játék a film mellé

Dátum | 2008. 11. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ha valaki még nem hallott volna róla, akkor elmondjuk, hogy 2009-ben jön az új Terminátor mozi, a "Terminator Salvation", ami mellé nagyon úgy néz ki, hogy kapunk egy játékot is. Csütörtökön jelentette be a Warner Borthers, hogy a játék fejlesztés alatt áll, méghozzá a GRIN által, akik az új generációs Bionic Commando-n is dolgoznak.

A Terminator Salvation játék 2009. május 22.-én jön majd ki, azaz egy napon a film moziban való megjelenésével. Igaz még nem hozták nyilvánosságra milyen platformokra hozzák majd ki, de van egy fogadásunk az Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PC-re és talán a Wii-re.

A Salvation egy Third Person akció játék lesz, amelynek fókuszában a Skynet ellen való küzdelem áll. John Quinn, a Warner Bros. ügyvezető igazgatója akciódús játékmenetet és részletgazdag környezetet ígér a játékhoz.

Az új film kezdetén 2018-ban járunk, az első Emberiség és Skynet közötti háború idején (éljen soká az apokalipszis! :D ). A film szakít az eredeti széria koncepciójával, melyben a Model 101-et (aka Arnold Schwarzenegger kormányzó úr) visszaküldik a múltba, hogy megöljön vagy megvédjen valakit.
Időutazás és Arnold helyett tehát kapunk Christian Bale-t (John Connor) aki hősiesen vezeti az ellenállást a Skynet Terminátor serege ellen...

Film trailer:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. szabtam
2008.11.21. 17:29
vissza a cikkhez

terminator svarci nélkül??? nemá'! olyan kb, mint rambo lenne stalone nélkül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ryu77
2008.11.21. 19:15
Na ez az amit már vártam!
Szerintem jó lesz ez svarci nélkül is, lásd csak a sorozatot milyen sikeres.
A Terminator-ban azt a részt amikor Kyle Reese elalszik és álmodik a jövőről (ami az ő múltja) megnéztem vagy háromszázszor.
A zenéjét meg imádom.
A traler hangulata megfogott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. szabtam
2008.11.21. 19:57
szerintem valami olyasmi lesz, mint a matrix-szal történt. az első 2 rész igazán lekötötte az embert, a 3. részben meg jöttek a gépek, és egy rém unalom lett az egész.

itt is ez lesz. az első 3. részben volt sztori, a 4-ben pedig majd lesz nagy látvány, és semmi más. szerintem.

ne legyen igazam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.11.22. 12:22
május 9:
A 09 az az év!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!