iPon Hírek

Tervben a Section 8 folytatás

Dátum | 2010. 09. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Bejelentették a multiplayer shooter folytatását, melynek címe Section 8: Prejudice lesz, és várhatóan már jövőre kijön. Platformokat egyelőre nem említettek és a gameplay változásainak rejtelmeibe sem avattak be minket. Azért így is kaptunk valamit, méghozzá egy rövidke trailert, amit alant láthattok.

A Section 8 még múlt szeptemberben jelent meg PC-re és Xbox 360-ra, amit aztán idén márciusban követett a PS3-as változat is. A játékban futurisztikus katonákat dobálnak le szállítórepülőkről a térképre, aminek köszönhetően elkerülték a respawn pontok farmolását. Mi navigálhatjuk az ereszkedésünket, ezáltal eldöntve, hogy hol vágjunk neki ismét a csatának. Ez még nem minden, vannak jetpackek és sprintelni is tudunk. A játék elsőre nem hangzik annyira különlegesnek, de ennek ellenére nem lett rossz, egy próbát érdemes tenni vele.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Greathoof
2010.09.11. 09:25
Én anno a Tribes szériával játszottam, és elsőre (tavaly) nekem az jutott eszembe a Section 8-ről
Egész jó játék szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. shep1
2010.09.11. 19:14
Egyetértek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mandris90
2010.09.11. 21:12
tribes nak van története ennek a játéknak nem sok játszottam a multi bétájával el lehetet tölteni az idöt de annyit nem ér hogy fizessen is érte az ember ahoz sokkal többet kéne nyujtaniuk legalább
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!