iPon Hírek

TESO: Szuperkiegyensúlyozott lesz a PVP

Dátum | 2013. 09. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint tudjátok, az Elder Scrolls Online-ban a játékosok három frakció közül választhatnak, akiknek a soraiba beállhatnak. Eme döntésnek messzemenő következményei és előnyei lesznek az MMO-ban. Egy rajongó által összehozott Q&A rovatban a Zenimax azt írta, hogy nagyszabású csatákban ütközhetnek majd meg a felek (harmadok?), amit a fejlesztők úgy rendeztek el, hogy maximálisan ki legyen egyensúlyozva. Ezt elérhetnék úgy is, hogy a kampányoknál limitet raknak az egyes frakciók résztvevőszámára, ám a fejlesztők ennél hatékonyabb megoldásokat mutattak fel: "A három oldalú csaták lehetőséget biztosítanak arra, hogy a játékosok vegyék kezükbe a balanszot és ne rendszer oldalról legyen szabályozva." "Lesznek pontozási ösztönzők is a nyersanyagok és várak megszerzésénél annak a szövetségeknek, akik le vannak maradva, és visszafogók a nyerésben levő szövetségnek, ha a pontok nagyon kiegyensúlyozatlanok. Végül pedig, az erődök elfoglalhatóak lesznek kisebb csapatokkal is, mint azt gondolnátok, így a kisebb populációjú szövetségeknek is van igazi esélye arra, hogy megszerezzék a trónt."

Mindez érvényes lesz a kisebb csatákra is. Sok olyan küldetés lesz, amit szövetséges területeken szedhettek össze, de a frontra küld majd titeket. Ha belekóstolnátok egy kicsit a PVP-be a nagy csatákon kívül is, akkor eséllyel megtehetitek majd ezt Chorrol, Cheydinhal, Bruma, Cropsford vagy Vlastarus környékén. A The Elder Scrolls Online jövőre jön PC-re, Mac-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nem ide kapcsolódik, de ha már Elder Scrolls, akkor ajánljuk a figyelmetekbe az alább látható sorozatot (illetve annak első részét), melyet egy lelkes rajongó készített. A kéthetente megjelenő epizódok által elénk tárja az Elder Scrolls játékok világának legfontosabb momentumait.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. nemlehet
2013.09.12. 17:38
Sajnos nem volt túl meggyőző amit eddig mutatott a TESO. Elég erősen Morrowind beütése van ami bár nagyon jó játék volt, de nem egy mai darab. Ez minden részéből árasztja a "lehetne jobb érzést".
Amúgy ez az "újítás" konkrétan a Guild Wars 2 WvWvW módja. Sebaj, jótól lopni nem bűn
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cooley
2013.09.12. 18:02
nemlehet: Még béta fázisban sincs a cucc. Korai ítélkezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Balucsek
2013.09.13. 18:30
Hát jól hangzanak ezek az előnyök a kis szöviknek hátrányok a nagyok, de a gyakorlatban ezt még nem láttam normálisan működni valahogy vagy már a balance nem sikerül vagy jönnek a szövetségek szövetségei és 1 nagy szövi helyett 10 kis szövi együttműködve fogja terrorizáli a jónépet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!