iPon Hírek

Testreszabható nehézséget kapott a Dishonored 2

Dátum | 2017. 01. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A PC-s felhasználók számára béta formájában már egy ideje elérhető a Dishonored 2 új frissítése, mostantól pedig a végleges változat is tölthető minden platformon. Az egyszerűen csak Game Update 2-nek nevezett patch egyik legfontosabb újdonsága, hogy teljesen testreszabhatóvá teszi a nehézséget. A készítők erre hoztak is egy példát: előfordulhat, hogy egy játékos inkább lopakodni szeret, és alaposan körül akar nézni minden helyszínen, és mérlegelni a lehetőségeit. Mostantól egy skálán beállítható lesz például, hogy mennyire hatékonyan tud kinézni a karakterünk az akadályok mögül, amivel ez a fajta játékstílust jobban támogatja a Dishonored 2. Összesen több mint húszféle skálát szabályozhatunk egyébként, amikkel megszabhatunk olyanokat, hogy hány aktív ellenfél támadjon ránk egyszerre, vagy hogy a Sleep Dart mennyi ideig hasson. Ezen kívül bekerült az Iron Mode nevű nehézségi fokozat, ahol véglegesen meghalhatunk, és a készítők letiltották a manuális mentés és betöltés lehetőségét is. Szintén ezzel a frissítéssel került be az is, hogy bármelyik küldetés-külön újrajátszhatóvá válik, így viszonylag könnyebben megvalósítható egy teljesen lopakodós, vagy teljesen gyilkolás nélküli végigjátszás. Érdemes megjegyezni, hogy a küldetés kezdetekor a korábbi pályákon hozott döntéseink és a karakterünk állapota megmarad. A Game Update 2 ezen kívül természetesen egy rakás kisebb-nagyobb hibát is kijavít, melyek egy jelentős része minden platformra vonatkozik, de a PC-sek örülhetnek, hiszen a beállításokkal kapcsolatos furcsaságokat is kigyomlálták a készítők.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Terror
2017.01.25. 13:23
Szvsz a nehézségi fokozatoknak már régen így kellene működiük minden játékban, nemhogy easy-n alig jelent kihívást, normalon meg kétszer annyian jönnek szembe, hardon meg feleannyit sebzel, és bamm, letudtuk a nehézségi fokozatokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Terro...
2017.01.25. 14:43
Ennyi. Szívesen várjuk RTS játékokba is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. cheatergs
2017.01.25. 21:26
Ugyan, Terror, betolod a trainert, aztán impossible fokozat is jöhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror cheat...
2017.01.25. 21:58
Ugyan van játék, amit így toltam (például a Darkest Dungeon, ami még trainerrel is szívatós), de a Dishonored az pont az a játék, amely attól izgalmas, hogy olyan amilyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!