iPon Hírek

Testreszabható OCZ memóriák

Dátum | 2007. 08. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az OCZ egy rendkívül kreatív ötletet jelentett be a tegnapi nap folyamán, amelynek értelmében a felhasználóknak lehetőségük lesz a memória modulok programozására, magyarul az SPD értékek átírására, hogy az alaplapuknak legmegfelelőbb értékeket állíthassanak be a nagyobb teljesítmény és stabilitás érdekében. Az OCZ az új eljárást SPD-Z néven védette le, a technológia segítségével egyszerűen és gyorsan beállíthatóak lesznek a modulok.

Az OCZ megoldásával elkerülhető lesz a garanciavesztés, ami túlhajtás esetén általában fennáll. A gyártó állítása szerint az SPD értékek módosításával optimalizálhatóak lesznek a memória modulok, így némi sebességnövekedést lehet majd elérni.


"Az OEM gyártók többsége a hardver és a firmware módosításával éri el a nagyobb teljesítményt, ám a sebességnövekedés gyakran a kompatibilitás rovására megy. Az OCZ új megoldása azonban lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy egy könyvtárból válasszák ki a rendszerük számára legmegfelelőbb SPD beállításokat, hogy az alaplap és a memória modulok között a lehető legjobb kapcsolat jöjjön létre." - mondta Dr. Michael Schuette, az OCZ technológia fejlesztésekért felelős részlegének alelnöke.

Az OCZ SPD-Z béta verziója az OCZ Support Forum-ban érhető el kedd óta. Az OCZ technikai csapata tanácsokat is ad a felhasználóknak, persze csak annak, aki igényli. Az SPD lista heti rendszerességgel kerül frissítésre, így a gyártó véleménye szerint a lehető legjobb terméktámogatást fogják kapni a vásárlók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.08.08. 11:33
vissza a hírhez

Az OCZ egy rendkívül kreatív ötletet jelentett be a tegnapi nap folyamán, amelynek értelmében a felhasználóknak lehetőségük lesz a memória modulok programozására, magyarul az SPD ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!