iPon Hírek

Teszteli a referencia okostelefonját a Microsoft

Dátum | 2012. 11. 07.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Miután a Windows RT operációs rendszer bejelentésével leleplezte a saját márkanévvel ellátott táblagépét is a Microsoft, azonnal beindultak a találgatások a hasonló konstrukcióban készülő okostelefonról is. Ezt a vállalat viszont mostanáig tagadta, de megtört a jég, mégis készül valami.

A Windows Phone 8-as Microsoft mobil viszont nem biztos, hogy ténylegesen sorozatgyártásba kerül. A szoftveróriásnál jelen állás szerint - legalábbis, amit a média felé közvetítettek -, a tervek csak tervek maradnak abban az esetben, ha a gyártók beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, és jó eladási számokat produkálnak. Viszont, ha minden marad a régiben, és a Windows Phone 7 után továbbra sem érdeklődnek a felhasználók a Microsoft rendszerét futtató eszközök iránt, akkor bevethetik a saját dizájnjukat. Tehát egyfajta „B-tervként” tekintenek a fejlesztés alatt álló masinára.

csak illusztrációs a Surface mintájára
Az információkra a The Wall Street Journal napilapnak sikerült szert tennie, és azok az egyik nagy ázsiai alkatrész beszállítótól származnak. A Microsofttal közösen jelenleg a különböző kijelző méreteket tesztelik. Azt tehát még nem tudni, hogy mekkora lesz, de négy és öt col között helyezkedik majd el.

A The Verge szerint idén már biztosan nem kerül a boltokba, tehát nem is érdemes rá várni. Sokkal inkább az eladási számokat kell követni, hiszen annak függvénye, hogy a Microsoft piacra lép-e egyáltalán (elvileg). Az biztos, hogy a gyártópartnerek ezt el szeretnék kerülni, mivel a Surface is kellemetlen meglepetésként érte őket. A "Surface-phone" pedig még több ügyfelet érinthet érzékenyen, kiváltképp a Nokiát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Daffchy
2012.11.07. 17:41
Ez az illusztrált kép eszméletlenül bejön.
Egy picit lenne vékonyabb kerete a kijelzőnek, valamilyen fém ház + még vagy 2-3 szín és kész!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dfsz34
2012.11.07. 18:03
lekeríkett élű négyoldalú test szemből, ez kapásból sérti az Apple találmányát, szabadalmát... mondjuk mindegy is, mert mobiltelefonok piacán az utolsó durranás a W8

A microsoft jó cuccokat gyárt csak ne adná olyan kiba drágán, mert jót tenne egy igényes okostelefon, hogy kicsit megpiszkálja a mostani állóvizet. Az erősebb processzor, nagyobb felbontás, több tárhely, ezek a nagy újítások, amiket mostanában kitalálnak a gyártók. Ja, meg polirozzák a szoftvereket, de igazi nagy dobás csak az MS szoftvere volt mostanában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. vermar
2012.11.07. 21:45
Jaja, a WindowsPhone-oknak olyan bután nagyok a kávái, de nem igaz hogy ez nem süti ki a desingereknek a szemét, hogy elég bután néz ki egy mai telefon mellé rakva ez a vastag keret a kijelzőnek!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bitvarg17
2012.11.08. 10:41
ennek tényleg kicsit vastagabb a szokottnál, de még azt sem tudják milyen kijelző lesz benne.. amúgy az előzőhöz szólva sztem a Lumia 920-nak egyáltalán nem nagy a kávája
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!