iPon Hírek

Tetszetős rendszerhűtő ventilátorok az Enermaxtól

Dátum | 2013. 01. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Enermax új, nagyméretű rendszerhűtő ventilátorokkal jelentkezik, amelyek ugyan 180 milliméteres átmérővel bírnak, de a keretükön elhelyezett furatoknak köszönhetően akár 200 milliméteres átmérőjű ventilátort fogadó bővítőhelyre is beszerelhetjük őket.

T.B. ApollishT.B. Apollish


A T.B. Apollish és T.B. Vegas Quad sorozatú rendszerhűtő ventilátorok speciális LED-es világítással érkeznek. Az Apollish sorozat 180 milliméteres átmérőjű ventilátora piros, illetve kék LED-es világítással ellátott változatokban kerül forgalomba, míg a Vegas Quad modell már négyszínű LED-es világítást kapott, amit fehér, kék, piros és zöld LED-ek alkotnak. Az Apollish modelleknél 18, a Vegas Quad ventilátor esetében pedig összesen 24 (4 x 6) LED áll rendelkezésre. A ventilátorok speciális, szabadalmaztatott LED-es világító rendszere összességében akár ötször nagyobb fényerőt is képes biztosítani, mint bármely más LED-es ventilátor.

T.B. Vegas QuadT.B. Vegas Quad

Érdekesség, hogy a Vegas Quad-nál a LED-es világítás ötféle üzemmódban működik, a hatodik állapot pedig a kikapcsolt mód. Ezzel szemben az Apollish LED-es világításának kikapcsolhatóságáról nem tesz említést a gyártó hivatalos weboldala.

A T.B. Vegas Quad LED-es világításának üzemmódjai
Az Apollish és a Vegas Quad ventilátorok speciális Vortex keretet alkalmaznak, amellyel a légáram hatékonyan a célterületre irányítható, Turbine típusú ventilátor lapátjaik pedig nagymennyiségű levegő halk és hatékony megmozgatásában segédkeznek.


A Vegas Quad és az Apollish esetében is van lehetőség az üzemi fordulatszám módosítására: ebben egy háromállású kapcsoló segít, amellyel alacsony, közepes vagy maximális fordulatszámon járatható az adott légkeverő az éppen aktuális hűtési igényeknek megfelelően.


Az új ventilátorok az Enermax Fulmo, Fulmo GT, Ostrog GT, Hoplite és Coenus típusú számítógépházaival tökéletesen kompatibilisek. A 180 milliméteres T.B. Vegas Quad modell 24,99 dolláros áron kerül forgalomba, míg a kék, illetve piros LED-es világítással egyaránt elérhető 180 milliméteres T.B. Apollish 18,99 dollárba kerül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. bszoke88
2013.01.23. 18:27
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. carraroxt
2013.01.23. 19:27
Az Enermax cuccoknak szokott bármi kiemelkedő tulajdonságuk lenni a parasztvakítós design-on és az elképesztő árcédulán kívül?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. uristen
2013.01.23. 20:07
Lehet, hogy rossz az izlesem, de megfajdul a szemem mar a kepektol is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. jocek
2013.01.23. 20:15
Kár hogy nem tudom sehova felszerelni pedig a kéket elfogadnám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mocsok92
2013.01.24. 18:09
@carraroxt: sajnálom, hogy a tápegységeikről nem hallottál semmit. olvasgass, aztán bírálj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. djtboy
2013.01.29. 17:54
fehér nyáron jó bill világításnak & arcba friss levegő fújónak . A gépbe meg felesleges évente egy 1x látom vagy max 2x mikor kifújom belőle a por cicát .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!