iPon Hírek

TGS '09: Wiideóhírek

Dátum | 2009. 09. 28.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

Az idei Tokyo Game Shown bemutatott játékok közül eddig nagyrészt méltatlanul mellőztük a Wii termékeit, pedig érkezett pár finom trailer, amikről érdemes megemlékezni, hisz Cell processzor ide, Projekt Natal oda, mégiscsak a Wiiből adták el eddig a legtöbbet.

No More Heroes 2: Desperate Struggle

Kezdjük mindjárt az egyik legvártabb Wiis címmel! Travis Touchdown első sugárkatanás kalandja sok Wii-vásárlót lenyűgözött, és már a Mad World előtt is megmutatta, hogy igenis van értelme hardcore játékokat fejleszteni a Nintendo masinájára.

                         


Az új játék pedig mindenből többet nyújt majd, mint elődje: véresebb, durvább, erőszakosabb és viccesebb lesz. Trevis visszatér a BAA-hoz három év kihagyás után, mert egy barátját, Bishop Shidux-ot meggyilkolták, és csak a szervezet segítségével képes bosszút állni a rejtélyes gyilkosokon. A grafika sokat fejlődött, kevésbé kontrasztos, és az animációk is jobbak, szóval ha csak ezen múlik, nagyon jó játéknak nézünk elébe. Megjelenés valamikor jövő év elején, egyes pletykák szerint 2010 januárjában.

Resident Evil: The Darkside Chronicles

Ugyan a Resident Evil 5 wiis portját a Capcom a hardveres különbségek miatt elképzelhetetlenek tartja, azért nem feledkezik meg a gépről, és a Resident Evil 2 - Code Veronica vonalán haladó új railshootert jelentet meg.

                         
Igen, tudom. Ez a grafika nagyon szép, és ez alapján elég viccesnek tűnik, a "Wii nem bírná el a Resident Evil 5-öt!" duma, mi több, a railshooterek sem valami nagy játékok, de ha valakinek tetszettek a korábbi részek, ezzel is meg lesznek elégedve. A játékban egyébként több karaktert is lehetőségünk lesz irányítani - izé, lövöldözhetünk helyettük, na -, hisz Leon, Claire, Chris, Ada és Ashley is játszható lesz, nem is beszélve az übergonosz Albert Weskerről. A Darkside Chronicles november 27-én jelenik meg Európában, tíz nappal az amerikai premier után.

Red Steel 2

Az első Red Steel nagy csalódás volt, pedig a Wii egyik legerősebb kezdőcímeként várták a játékosok. A folytatás már jobbnak hat, noha messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni.

                          
A fenti bossharc epikus, a grafika szép, az irányítás jó(nak tűnik), és az átvezető videó is van olyan hatásos, hogy pozitívan viszonyuljunk a dolgokhoz. Kár, hogy mindez megvolt az első résznél is, mégsem sikerült élni vele. A történetről azon felül, hogy egy sivatagos hi-tech világban játszódik, és hogy a főhős neve (állítólag) Kardforgató lesz, semmit sem tudni, szóval meg kell várnunk a megjelenést, ami valamikor 2010 első negyedévében esedékes.

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

A borzasztóan hosszú címmel megáldott új Final Fantasy a Wii igazi csemegéje lehet, és mivel a Square Enix neve garancia a minőségre, csak jó sülhet ki a dologból.

                          
Az új FF egy akció-kaland játék lesz. A történet a CC világban játszódik, és ezer évvel később veszi fel az univerzum fonalát. A grafika szép, a karakterek hozzák a megszokott FF-szintet, és a forgatókönyvvel sem lesz probléma. A megjelenés ez év december 26-ra esik, ami miatt sajnos a játék nem kerül be a karácsonyfa alá. Legalábbis nálunk nem, mert az USA-ban november 12-én a boltokba kerül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kihaennem
2009.09.29. 11:54
VISSZA A HIRHEZ

RE:
Hát én végignyomtam a 4et GCn az 5öt X360on és ez messze nem ugy néz kimint az RE5 grafikája.
Az RE5 azért nem jön Wii re mert nem ugy volt tervezve a fejlesztés alatt. Utólag ezt nagyon kemény és nagy feladat megcsinálni!

DarkC. meg ha jobban megnézitek még csak nem is hasonlit RE5 grafika szintjére. AKi nyomta az RE5 öt az tudja, de gameplay videókból is látszik azonnal. Butitott részletesség a fohosökon, árnyékok hiánya sok helyne, texturák részletessége, modelleken is nagyon látszik.

De railshooternek tok jó. De hogym miért nem lehet egy normális gamét csinálni ebből Wii re azt nem is értem... PÉNZ. IDŐ ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Chocho
2009.09.29. 15:04
Nem is azt mondtam, hogy teljesen olyan. De ilyen szinten elkészítve is élmény lenne egy RE 5 port a wiiseknek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!