iPon Hírek

TGS: Videóhírek (2. rész)

Dátum | 2009. 09. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Bayonetta (PS3, Xbox 360)

Már annyiszor írtunk róla, de mégis minden alkalommal úgy érezzük, hogy egy újabb matricát kell ragasztanunk Bayonetta hátsójára. Ezúttal a "KultúrSokk" tapaszt kapta meg, mivel sokáig egyszerűen képtelenek voltunk elhinni, hogy Hideki Kamiya ilyen őrültséggel állt elő, ám lehet, hogy tulajdonképpen velünk van a baj (öregszünk?! :S Nem, az nem lehet...). Egyre többen érdeklődnek ugyanis a boszorka iránt, szóval legyen ez az utolsó alkalom, hogy rossz szóval illettük Bayonetta hihetetlenül divatos, pisztolyokkal szerelt holdjáróit: béna, nnna.

A játék küllemén túltéve magunkat azért azt meg kell említenünk, hogy a Bayonetta harcrendszere nagyon komolynak tűnik, a játékmenet pedig 1000%-ig pörgős akció. A Joystiq-nak volt alkalma kipróbálni a TGS-en, elmondásuk szerint az irányítás remek, a kivégzések látványosak, a fegyverek pedig egytől-egyig jól használhatóak (beleértve az ellenségekét is). A játék 2010 első negyedévére várható.

           


Resonance of Fate (PS3, Xbox 360)

A Japánban End of Eternity névre keresztelt Tri-Ace játékhoz a június 30-án megjelent első trailer után most kaptunk egy "rendes", előre renderelt átvezetőt is. Ahogy az a korábbi játékmenettel tarkított videóból is kiderült, nem éppen hagyományos JRPG-ről van szó, a John Woo inspirálta alkotásban a szereplők lőfegyvereket kaptak a kezükbe, így kardok suhogtatása és varázslatok durrogtatása helyett inkább rommá lőnek benne mindent.

            
Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360)

A Japánban december 17-én debütáló Square Enix játékról már rég nem azért nézzük a videókat, mert nem tudjuk eldönteni, hogy megvesszük-e majd vagy sem. Csupán a hosszú-hosszú várakozás enyhítésére... (és közben reméljük, hogy megkínálnak minket egy demo-val)

                      
Lost Planet 2 (PS3, Xbox 360)

A TPS akciójátékok egyik nagy úttörője, a Lost Planet: Extreme Condition minden jel szerint méltó folytatást kap. 10 évvel járunk az első rész eseményei után, a bolygó terraformálása sikerrel járt, a jég megolvadt, helyet hagyva a buja dzsungeleknek és a kíméletlen sivatagoknak is. Hat különböző karaktert kell majd irányítanunk hat egymásba átívelő fejezeten keresztül, aminek köszönhetően más-más perspektívából ismerhetjük meg a történetet.

Ahogy azt már korábban is megírtuk, a single playeren túl, kiterjedt multi is lesz (4 játékos mód) majd a Lost Planet 2-ben, csak győzzük kivárni a megjelenést...

            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. horvathimr...
2009.09.28. 19:47
VISSZA A HIRHEZ

kár, hogy a final fantasy XIII nem dmc4 alapú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Adriján
2009.09.28. 21:16
Ezt nem vágom.. mér kéne a Final Fantasy XIII-nak dmc4 "alapú"-nak lennie?
Ha már eddig is ilyen volt a harcrendszer (mer gondolom ez nem tetszik benne, mellesleg nekem sem) nem fogják a 13. próbálkozásnál megváltoztatni, hogy minden fan eltávolodjon tőle..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!