iPon Hírek

The Bureau: XCOM Declassified előzetes

Dátum | 2013. 04. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A 2K Marin által készített XCOM reboot, amelyet először 2010-ben mutattak be teljesen átalakult, most új címet és előzetest kapott. A The Bureau: XCOM Declassified külső nézetes taktikai játék lesz és augusztus 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
A Firaxis az XCOM: Enemy Unknownnal már újraélesztette a régi klasszikust, ezért a 2K egy újabb reboot helyett teljesen új sztorival állt elő. A The Bureau az eredeti előtt játszódik, amikor a szervezetnek nem álltak még rendelkezésére a legmodernebb technológiák és még azt sem tudták, hogy mivel állnak szemben. A főhős William Carter titkosügynök, aki egy olyan ügynökségnek dolgozik, amely titokban az oroszokat vizsgálja. 1962-ben vagyunk, még nagyban tart a hidegháború és az amerikaiak szerint az oroszoknak nukleáris fegyvereik vannak, melyeket használni is akarnak. Azonban minden megváltozik, amikor az ügynökség idegen lények holttestére bukkan. Amit a 2010-es és 2011-es videókban láthattunk nagyrészt a Bureau-ra is igaz lesz, a küldetések között ellátogathatunk földalatti bázisunkra, ahol a megszerzett idegen technológiát hasznosíthatjuk. Lesznek opcionális mellékküldetések is. Az XCOM: Enemy Unknownhoz hasonlóan csapattársainkat is irányíthatjuk majd, és ezek a csapattársak permanensen meghalhatnak. A csatákba nem lesz érdemes ész nélkül berongyolni, a taktika fontos szerepet kap. Az eredeti elképzelésekhez képest a legnagyobb változás a perspektívában történt, a külső és belső nézetes keverék helyett egy, a taktikus csatákhoz kitűnően használható külső nézetet kapunk. A The Bureau producere, Andrew Durta elmondta, hogy az XCOM arról szól, hogy hősök vagyunk, anélkül, hogy Rambót játszanánk. Ugyanakkor a csaták elég akciódúsak lesznek ahhoz, hogy azokat is érdekelje a dolog, akik nem szeretik a körökre osztott játékokat. Kapcsolódó cikkeink: XCOM feltámadás Megjöttek az elő XCOM részletek XCOM megjelenési dátum és videó Csúszik az XCOM megjelenése
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Zelbacsi
2013.04.26. 12:52
Na kíváncsi leszek hogy csinálnak előzményt egy olyan játékhoz, amiben a direkt erre a célra létrehozott szervezet (XCOM) egyik legfontosabb embere (akinek azért gondolom lenne tudomása az előzményekről) a játék legelső alienét meglátva kijelenti, hogy az emberiség történelmi fordulóponthoz érkezett, mert ebben a pillanatban bebizonyosodott, hogy létezik földön kívüli élet. Akkor az előzményben történteket majd sikeresen eltitkolják a későbbi XCOM elől, vagy mi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Cooley
2013.04.26. 21:26
Reboot, megtehetik. Nagyon várom! Imádtam az első 3 X-COM-ot meg az újat, remélem ez is lesz legalább olyan jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. patrik2991
2013.04.28. 00:52
Ezt konvertálják most külső nézetessé?: http://www.youtube.com/watch?v=IeVTqf0RHHc
Pedig engem érdekelt volna, jó lenne ilyen szemszögből is játszani az xcom sztorival. Így viszont hogy teljesen külső nézetes lesz, van egy olyan érzésem, hogy megkapjuk az xcomot átskinezve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zelbacsi Coole...
2013.04.29. 10:47
Cooley: nem reboot, hanem az új előtt játszódik időben. Ezért nem értem, hogy hogy akarják beleerőltetni, de majd meglátjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!