iPon Hírek

The Incredible Adventures of Van Helsing 3 trailer érkezett

Dátum | 2015. 04. 02.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Új részletek láttak napvilágot a NeocoreGames akció-szerepjátékáról. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a szériát trilógiává bővítő harmadik epizódban egy árulóvá lett ex-szövetségesünk levadászása körül bonyolódik majd a történet, és mivel a stúdió eltökélt abban, hogy ez lesz az utolsó Van Helsing játék, Lady Katarina múltjáról is lehull a lepel. Egy nemrég megjelent videóból azonban más érdekességeket is megtudhatnak az érdeklődők. A legfontosabb az, hogy az alkotást 2015 második negyedévében kaparinthatjuk a kezeink közé, azaz legkésőbb június végéig megjelenik. Tekintve, hogy a Steamen mindkét rész május huszonkettedikén debütált, nem túl merész az a feltételezés, miszerint ez alkalommal sem lesz másképpen. Ezen kívül, először láthatjuk akció közben a phlogistoneer és az umbralist karakterosztályokat.
Az előbbi lényegében egy közel elpusztíthatatlan steampunk mechát irányító harcos, aki azon felül, hogy aknákkal és nehézfegyverekkel keseríti meg ellenségei életét, képes légicsapást mérni rosszakaróira, valamint egy energiamező segítségével jelentősen meg tudja növelni a védelmét. Viszont ahogy azt a videóból is le lehet szűrni, meglehetősen lomha, így a gyorsabb ellenfelek komoly gondot okozhatnak neki. Az umbralist pedig egy inkább az eszére és a fürgeségére, nem pedig az erejére támaszkodó misztikus harcos, aki a lesből támadás, és a különféle sötét, életenergiát elszívó varázslatok nagymestere. Azonban, mivel messze nem bírja úgy az ütéseket, mint a többi kaszt képviselője, mindenáron el kell kerülnünk vele a nyílt, trükkök nélküli harcot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tibike1993
2015.04.02. 17:54
Várós!!! Mindkét rész nagyon tetszett, jó a sztori, jó a játékmenet, nem túl rövid, nem túl hosszú, jó a grafika. Nálam bevált!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. i2k010
2015.04.02. 18:39
Én is várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!