iPon Hírek

The Incredible Adventures of Van Helsing II részletek

Dátum | 2014. 05. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

The Incredible Adventures of Van Helsing II-ben dúl a háború, a mi feladatunk lesz, hogy megvédjük Borgoviát az őrült tudósok találmányaitól. A legfrissebb előzetesben maga Van Helsing meséli el, milyen újdonságok lesznek segítségünkre kalandjaink során.
Az ellenállás vezetőjeként három kapitánynak adhatunk parancsokat, és küldhetjük őket különböző küldetésekre, melyekről kincsekkel megrakodva térnek vissza. Kapitányaink kalandjaik során fejlődnek és tovább erősödnek. A kapitányok mellett lesz egy hatalmas és erős lény is, egy kiméra, amely engedelmeskedik nekünk, persze csak ha nem feledkezünk meg az etetéséről. Kiméránkat is elküldhetjük kincsvadászatra, és a szorult helyzetekben is megidézhetjük, hogy segítségünkre legyen. Feladataink nyilvántartásához kibővített útinapló áll majd rendelkezésünkre, segítségével számon tarthatjuk küldetéseink alakulását, nyomon követhetjük kik a szövetségeseink, és az általunk legyőzött ellenfeleket is feljegyezhetjük. Dicsőséges győzelmeinkre fognak emlékeztetni az összegyűjtött trófeák is, melyeket kiállíthatunk a trófeák csarnokában. Trófeáink nemcsak arra jók, hogy büszkén nézegessük őket, egyedi bónuszokat biztosítanak számunkra, melyek segítenek, hogy könnyebben felülkerekedjünk újabb ellenfeleinken. Tovább bővülnek a tower defense minijátékban található lehetőségeink is, könnyedén építhetünk halálos csapdákat és továbbfejleszthetjük őket, hogy megvédjük bázisunkat a hullámokban érkező ellenség támadásaitól, mindehhez hét különböző pálya áll majd rendelkezésünkre. A rúnakészítő és bűvölő tudományunkat is tovább fejleszthetjük, tudásunk segítségével megerősíthetjük felszerelésünket, átalakíthatjuk tárgyaink külsejét és új tárgyakat is készíthetünk, ehhez rengeteg új opció áll majd rendelkezésünkre. Azok a szörnyvadászok, akik nem bírják ki a május 22-ig tartó hosszú várakozást már most megvehetik a játékot a Neocore Games oldalán, ahol többfajta támogató csomag közül is választhatnak (a Legendás csomagban vérnyúl rejtőzik!). Az elővásárlás hozzáférést biztosít a PC-s zárt bétához, ahol már a játék számos pályája kipróbálható. Kalandra fel! Az első részről készült részletes ismertetőnket itt olvashatjátok.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. KatonaKM
2014.05.09. 18:09
Az első rész csak rövidsége miatt nem verte le a Diablo III-at (ebben megállapításban a költségvetést is súlyoztam kicsit), teljesen korrekt játék.
Talán azt tudom felróni neki, hogy nem igazán láttam szükségét a drágakövek gyűjtögetésének, mert normál szinten anélkül is lenyomtam mindenkit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ChoSimba
2014.05.09. 20:03
Normál szinten D3-hoz sem kellenek gemek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Flegeton
2014.05.09. 23:27
Az elsp résszel sokat játszottam. Jó játék volt, de bosszantott hogy mennyire katyvasz volt a dlcs megjelenések után a választható kasztok skiljei. Volt az alap ő tudott pisztoly meg kard meg mágiát skillezni. Igazán erős csak pisztoly vagy kardal lehetett, nem lehetett igazi mágus karaktert összehozni. Egyik dlc ben csináltak egy mágus karaktert,... a következőben meg egy fegyverhasználót, de a pisztolyokat már nem tudta használni csak a neki kitalált fegyvereket.... Eléggé fröccsöntött volt az egész ...
Remélem egy jól átgondolt logikus rendszert találnak ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Enno
2014.05.10. 11:01
Én is sokat játszottam az elsővel. Meg lehetett csinálni amúgy a varázslóhasználót is úgy hogy partiban egyedül letarolta a térképet hiába erősebbek a szörnyek ha többen vagytok benne. És a legnehezebb nehézségi szinten ( nem a HC hanem az előtte lévő). Bár érdekesen működnek a játékban a különféle stat és tulajdonság pontokon alapuló DPS növelések. Egy amcsi kocka cimbi csinálta meg ilyen varázslósra, nagyon beteg DPS-e volt. Én inkább kardozni szerettem Be a közepébe !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!