iPon Hírek

The Last of Us: Gameplay, multi, zene

Dátum | 2013. 05. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már csak néhány hét van hátra megjelenésig, így kezd itt lenni az ideje, hogy befogjátok a fületeket és szemeteket, ha nem akarjátok gameplay videók formájában előre végignézni a fél játékot. A The Last of Us június 14-én jelenik meg, a Sony pedig olyannyira bízik a sikerben (vagy csak védi a címet), hogy már regisztrálták a Last of Us 2 és 3 védjegyeket és domaineket. Amennyiben mégsem tudtok ellenállni a kísértésnek, ismerkedjetek meg egy új helyszínnel, Lincolnnal (feltehetően a nebraskai, de azért jegyezzük meg, hogy 29 állam van Amerikában ilyen nevű várossal). (@VG24/7)
Ami a multit illeti, eddig nagyjából annyi derült ki róla, hogy VAN. A Naughty Dog művészeti vezetője, Nate Wells szerint sikerült igazán különlegesre és élvezetesre összerakni a többjátékos módot, a twitterén azt írta, hogy "nem tudnálak titeket felkészíteni erre, mert az elképzelhető legjobb MP-t kapjátok". A zenéről azt kell tudni, hogy az argentin Gustavo Santaolalla komponálja, a soundtrack pedig elérhető lesz a Sony Music Unlimiteden néhány héten belül. A Sony feltöltött nektek egy kis ízelítőt is, hogy elkapjátok a hangulatát. Ez az első alkalom, hogy az Akadémiai Díjjal kitüntetett Gustavo Santaolalla videojátékhoz kölcsönzi a tehetségét. Az alábbi videóban mesél egy kicsit magáról is, megtudhattuk például, hogy 10 éves kora óta komponál...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. zoltantan
2013.05.19. 17:48
Kár, hogy PS3 exkluzív...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Konigstige...
2013.05.19. 18:52
Néha jobb ha egy játékot csak 1 platformra adnak ki, legalább megkímélik a többit a silány portoktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2013.05.20. 08:01
Konigstiger: Ja, a konzolport tud nagyon rossz lenni, pedig PC-ben több a lehetőség(mentési rendszer, irányítás, stb). De én nem sírok, nextgen elején van az emu-k szaporodási ideje.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke
2013.05.20. 09:28
PS4-re nem lesz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!