iPon Hírek

The Last of Us: Mit kapunk a szezonbérletért?

Dátum | 2013. 05. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint kiderült, a Naughty Dog ígéretes új címéhez tartozó szezonbérlet egy sztori DLC-t és két multiplayer letölthető tartalmat foglal magába. A bejelentés a PlayStation Blogon bukkant fel, ahol azt is elárulták, hogy "jó" szokás szerint €19.99 avagy $19.99 lesz az ára, mert mi európaiak megérdemeljük ezt az átváltási arányt. A bérlettel 30%-ot spórolhatunk az áron azzal szemben, mintha egyenként vennénk meg a három DLC-t. A Season Pass ezen túl is tartogat még néhány extrát: megnövelt sebességet a gyártó szakmák űzésénél, gyorsabban regenerálódunk, illetve sebesebben töltjük újra a 9mm-esünket és a puskánkba is több töltényt tudunk rakni. Ennek tetejébe jár még egy 90 perces exkluzív "Így készült" videó is, melynek címe Grounded (az Area 5 készíti). Az első DLC megjelenéskor elérhető lesz, a játék megkezdése előtt el is indíthatjuk a letöltést, ha úgy tetszik. Ami pedig a két multis tartalmat illeti, azok új térképeket és hasonlókat hoznak majd a játékmódhoz, melyről egyelőre alig tudunk valamit. A PS3 exkluzív játék és a bérlet mától lesz előrendelhető a PlayStation Store-ból, amennyiben megfelel számotokra a digitális verzió. A The Last of Us június 14-én landol a boltok polcain.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. magerg
2013.05.29. 17:48
Season Pass: gyorsabb regenerálódás és újratöltés, több töltény. - Emmá döfi! Fizetős easy mod(e).

Az első DLC megjelenéskor elérhető lesz...
*Tapsvihar*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2013.05.29. 17:53
magerg: Sajnos ezzel egyet kell értsek, nekem sem tetszik a DLC stratégia amit itt felvázoltak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gorgonka
2013.05.29. 18:20
Ez egy nagyon igéretes alkotás. Ez miatt gondolkodok most, hogy veszek egy PS3-at igy a generáció végén (PC-n és x360-on játszok, de leginkább PC-n), viszont ez a játék megér egy misét .
Viszont ez a DLC mánia kinyir. Ráadásul már nem is próbálják palástolni, hogy sima lehúzás, hiszen az elsőt mindjárt meg is lehet vásárolni az alapjáték mellé. Lehet, hogy inkább makacsul ellenállok . Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy ezzel csak magammal tolok ki, mert úgy is sokan megveszik majd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke
2013.05.30. 08:23
Majd kérek valakitől egy PS3at míg kijátszom... mivel én már eladtam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!