iPon Hírek

The Last of Us – újabb részletek

Dátum | 2012. 12. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A The Last of Us Sights and Sounds bónusz kiadásának előrendelői megkapják a játék zenéit, egy PS3-as dinamikus témát és két (Ellie és Joel) PSN avatart. Akit a többjátékos módhoz járó bónuszok érdekelnek, az a Survival pakkot veheti meg, amely bónusz xp-t, közelharci támadás erősítőt és extra pénzt ad a kezdéshez, ezen kívül még extra tárgyakat, melyekkel a karaktereket alakíthatjuk át ízlésünknek megfelelően, és egy Joel és Elie skint is, amely a szóló rész végigjátszása után aktiválható.

A Naughty Dog még nem árult el részleteket a többjátékos módról, arról, hogy egyáltalán létezik csak az előrendelői bónuszok kapcsán nyertünk tudomást. Sokan máris betámadták a fejlesztőket, azzal vádolva őket, hogy azért derült csak ki ilyen későn, hogy lesz multi, mert azt csak utólag toldották hozzá az játékhoz. Ez persze nem igaz, és a stúdió közösségi stratégája, Arne Meyer vissza is vágott az elégedetlenkedőknek.

"Egyik játékunkba sem utólag kerül bele a multiplayer mód. Mindig külön csapatok dolgoznak a különböző komponenseken, így mindig teljes erőkkel tudunk koncentrálni a szóló és a multi részre is, és biztosítani tudjuk, hogy minden megfeleljen az általunk felállított követelményeknek."

"Hiszünk benne, hogy a többjátékos mód önállóan is megállja a helyét. Ha úgy éreztük volna, mintha csak utólagos toldaléka lenne a játéknak, akkor nem tettük volna bele. Szeretnénk, ha minden játékunk minőségi élményt nyújtana és nagyon keményen dolgozunk, hogy ezt elérjük."

Meyer azt is kihangsúlyozta, hogy a többjátékos módhoz a pénzt nem a szóló kampánytól vonták el: "A multi sosem vonta el az erőforrásokat a szóló résztől egyik játékunkban sem, mindig külön csapatok voltak, melyek külön erőforrásból dolgoztak. A szóló kampányon dolgozó srácoknak mindig a rendelkezésére áll minden, hogy a tervek szerint tudjanak kivitelezni mindent. A szóló rész semmilyen formában nem szenvedett kárt."

A The Last of Us 2013. május 7-én fog megjelenni, a többjátékos módról egyelőre még nincs filmünk, de a szóló kampány előzetesét és a borítót tegnapi hírünkből már megismerhettétek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. pressenter
2012.12.12. 07:12
iszonyat jó játékélménye lehet!!!!!!Először amikor megláttam az e3 demot,csodálkoztam*.*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2012.12.12. 07:56
Istenem, ahányszor meglátom a címet, rögtön a Last Guardian ugrik be, a cím végére érve meg aktivizálódik az agyam: megint ez a ... >: (
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Riddick22
2012.12.21. 14:08
Ez lesz PC-re? vagy megint csak a Konzolosok verhetik rá?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!