iPon Hírek

The Longest Journey iOS-re

Dátum | 2011. 10. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ragnar Tørnquist a Funcomtól megerősítette, hogy a nagyszerű klasszikus kalandjáték, a The Longest Journey meg fog jelenni iOS-re. Sajnos több részlettel nem tudott szolgálni, így a megjelenés dátumát sem tudjuk még. Reménykedjünk, hogy ujjaink készen állnak a pixelvadászatra az iPhone pöttöm képernyőjén. Nagy klasszikussal (és kedvencünkkel) gyarapodik majd az App Store kínálata.


 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. dragon83
2011.10.28. 21:01
Ha van játékstílus, ami szinte adja magát a touchscreen-es kijelzőkön, az a point and click kalandjátékok. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. noPublicFG
2011.10.28. 21:56
Ez volt az első játék, amit megvásároltam, és az egyetlen amiben nem ért csalódás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. BadDevil
2011.10.29. 09:17
Remek húzás. Talán így még szélesebb körben megismerik a népek és legalább a Funcom menedzsmentje is méltóztatik végre kiadni az utasítást a Dreamfall: Chapters elkészítésére, mert már rég nekiállhattak volna, a sztori a fiókban pihen jó ideje, csak fontosabb volt eddig, hogy megpróbáltak Blizzardost játszani az Age of Conan-el, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ájPon
2011.10.29. 11:10
Szerintem még a 2. rész is játszható lenne ios-en, van jópár hasonló 3D-s játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zoe01
2011.10.29. 14:40
BadDevil - a Secret World miatt csúszik, semmi köze az Age of Connanhoz... Ragnarnak sem volt sok köze hozzá. Jövő Áprilistól viszont szabad a pálya...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BadDevil
2011.10.29. 18:23
Zoe01:

Ez csak részben igaz. A Funcom az Age of Conan szárnya bocsátása után és az azt követő finoman szólva sem a terveik szerint alakuló bevételek miatt bizonytalan időre jegelte a Dreamfall: Chapters-t, anyagi okokra hivatkozva. Még most is azt nyilatkozta valami menedzser, hogy bizonytalan ideig nem várható a folytatás, amit Tornquist gyorsan megcáfolt, mondván, már kész a forgatókönyv, csak el kéne kezdeni csinálni. Most, 3 évvel később meg ugye a Secret World miatt késik ennek a projekt, mivel Ragnart és csapatát átvezényelték a SW csapatába erősítésnek. A Funcom valamiért nagyon az MMO vonalat erőlteti a bevételi források miatt, a Dreamfall nem szerepelt túl fényesen a kasszáknál. Szóval most tényleg a Secret World miatt késik, de már rég kész lehetne, ha nem a Conan-el tököltek volna eddig a pénzügyi fejesek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!