iPon Hírek

The Lord of the Rings: War in the North novemberben

Dátum | 2011. 08. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Warner Brothers bejelentette, hogy novemberben jelenik meg a The Lord of the Rings: War in the North című akció RPG-je. A játékot a Baldur's Gate: Dark Alliance-ről és a Champions of Norrath: Realms of EverQuestről híres Snowblind fejleszti.

A véres csatákban és gazdag kincsekben bővelkedő kaland a Középfölde északi részén fekvő Gunabad havas tájaira visz minket, ahol Agandurral, Sauron legkegyetlenebb szövetségesével kell szembeszállnunk. A sztori a Gyűrűk Ura könyvekből és filmekből ismert történettel párhuzamosan halad, és az írott és filmes anyagokból is merít, mivel a készítők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy mindkettő felhasználási jogaival rendelkeznek.

A hangsúly a co-op játékon lesz: három hős, egy ember, egy törp, és egy tünde bőrébe bújva kalandozhatunk barátainkkal, vagy a mesterséges intelligenciával együtt. Az együttműködés nagyon fontos szerepet tölt be a játékban, a fejlesztők szerint ezt nagyon is megértjük majd, amikor elkap minket egy troll, és csak barátaink menthetnek meg.

A játék PC verziója Steam-es lesz, és alaposan kihasználja majd a platform kínálta lehetőségeket, mint pl. a hangkommunikáció, peer-to-peer multiplayer, Steam közösségek, barátok, statisztikák, acsik miegymás.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. gezu1025
2011.08.03. 10:29
Reméljük jó cucc lesz, mert LOTR témában benne van a lehetőség. Hogy ezt ki használják-e majd kiderül. Mindenestre a videok nekem eléggé felemás érzéseket keltenek. No de majd meglássuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Feris
2011.08.03. 12:44
OFF:

Nekem igazából a Lord of The Rings: Battle For Middle Earth jött be a legjobban, de a második részét nagyon elbaltázták

ON:

A videóval kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak a leginkább, tehát várom is meg nem is...

Ui: 1x az életben találnának már el valamit hogy jó legyen...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MaximumGam...
2011.08.03. 14:19
Feris : Szerintem meg a Battle For Middle Earth 2 lett a jobb 1 szar lett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Heroes27
2011.08.03. 17:22
a kettő jobb sokkal, de az egy kampánya viszont jobb mint a kettőé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!