iPon Hírek

The Mighty Quest for Epic Loot - itt a nyílt béta

Dátum | 2014. 02. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A The Mighty Quest for Epic Loot kiadója, a Ubisoft mindenki számára megnyitotta a béta kapuit, és ennek alkalmából egy új előzetest is kiadott. Építs várat, rakd tele csapdákkal, halmozz fel benne kincseket, rabold ki a szomszédaid kastélyát - ez az ingyenesen játszható humoros darab lényege. Ebben a nyílt bétában a régi alapkarakterek, a félszemű íjász, a sport celeb lovag és a hiányos elméleti ismeretekkel rendelkező varázsló mellett már lehetőség lesz kipróbálni az új szereplőt, az otthonról megszökött baltás rocker csajt. A világ két leghíresebb csemballóművészének gyermekeként született leányzónak nem volt könnyű az illemtanórákkal és teaivó szemináriumokkal töltött ifjúkora, nem csoda, hogy az unalmas bemutatkozó bál helyett inkább a szökést választotta egy izgalmasabb élet reményében. Fegyvere a kétkezes balta, stílusa közelharc és persze a rock. A nyílt bétába merészkedő bátrak kapnak bónuszt is, hogy könnyebb legyen nekik a kezdés: öt Diamond pakkot. A rocker csajhoz pedig az Attacker, a Trio Combo vagy az Ultimate pakk megvásárlásával juthatnak hozzá.
Kapcsolódó híreink: The Mighty Quest for Epic Loot - zsákba a zsákmánnyal! The Mighty Quest for Epic Loot - komoly kihívással érkezik az új béta
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. DogTheDog
2014.02.26. 13:56
Sajnos nagyon egypalcas a jatek,erdemes kiprobalni,de en nagyon hamar rauntam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2014.02.26. 14:09
Én még a zárt bétában meguntam. Jó az alapötlet, de a többi...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. m4ss.cor3
2014.02.26. 14:34
Újabb ígéretes koncepció, újabb gyenge megvalósítás. Kérem, fáradjon be a következő......


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2014.02.26. 18:20
Pedig milyen menő a címe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. sensorprim...
2014.02.27. 11:27
nekem tetszik
mi a baj vele?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zephyrus
2014.03.03. 08:14
Egyelőre nagyon könnyű a játék lehet ezért unnak rá sokan de bevezető szintek után gondolom nehezedik, amúgy nagyon hangulatos nekem nagyon bejon )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!