iPon Hírek

The Old Republic teszt jelentkezés

Dátum | 2009. 09. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Star Wars és BioWare hívők figyelem! Az RPG mágusok megnyitották hatalmas várakozásnak örvendő első MMOjuk tesztelésére való regisztrációt.


Nem kell mást tennünk, mint hogy készítünk egy TOR közösségi accountot (amennyiben még nincs) és már jelentkezhetünk is. Feltétel, hogy legalább 18 évesek legyünk. A regisztráció nem jelent automatikus bekerülést, a BioWare több szempont szerint válogat: számítógép konfiguráció, kor, lakóhely. A szerencsés bekerülőket e-mailen értesítik. A jelentkezés lehet, hogy eltart majd egy darabig, mert valósággal lerohanták a honlapot, így az egy kicsit lassú néha...

A teszt több fázisú lesz majd, így elég hosszú időn keresztül fog tartani. Ez a bejelentés tehát nem jelenti azt, hogy a játék hamarosan elkészül. Fontos kiemelni, hogy még nem tudni, hogy alfa vagy béta tesztre gyűjtik az embereket, mintha szándékosan kerülték volna a megnevezést a hivatalos kiírásban. Még az is lehet, hogy pre-alfa szakaszban vannak. Akárhogy is, legalább tudjuk, hogy szépen haladnak a dolgok és talán jövőre már kész is lesz a Star Wars: The Old Republic.

Hivatalos információkhoz katt ide, jelentkezéshez ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Stormrage
2009.09.30. 23:20
VISSZA A HIRHEZ

fincsi lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Eskimo
2009.10.01. 10:46
Én jelentkeztem hátha bekerülök!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stormrage
2009.10.01. 14:58
dettó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!