iPon Hírek

The Order: 1886 - új előzetesek

Dátum | 2014. 02. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Egy alternatív London az ipari forradalom korában, steampunk léghajók és fegyverek, magasvasút, lovaskocsik - már a helyszínek és egyéb kellékek megadják ennek a fantasztikusan kinéző új-generációs játéknak az alaphangulatát; a legújabb előzetes segítségével újra gyönyörködhetünk ebben a látványvilágban.
A The Order: 1886 háttértörténete, amelyről egyre többet és többet árulnak el az alkotók is érdekesnek ígérkezik: több, mint egy évezrede a mutánsok megjelenésével az emberiség útja kétfelé ágazott: az egyik oldalon maradtak az emberek, a másikon az emberfeletti erővel rendelkező mutánsok. A két oldal között dúló háború erőviszonyait megváltoztatta az ipari forradalom, az emberiség kezébe olyan fegyverek kerültek, melyekkel végre felvehették a versenyt a mutánsokkal. A dolgok azonban nem ilyen egyszerűek, a háborúban ugyanis megjelent egy harmadik oldal is: London szegény lakossága, akik fellázadtak az elnyomás ellen. A lovagokból álló ősi rend, a "The Order" tagjai már több száz éve harcolnak a mutánsok ellen, és sokszor érte őket az a vád, hogy csak a gazdagokat és érdekeiket védik. Ebben a három oldalt felvonultató hatalmi harcban érdekes politikai, gazdasági és egyéb konfliktusokra számíthatunk. Főhősünk az The Order egyik tagja, Galahad lesz, aki egy négyfős elit csapat tagjaként száll harcba.
A külső nézetes, fedezékes shooter verekedős akciórészeinél a játékmenetet bemutató fenti videóban olyasmiket láthatunk, ami elsőre Quicktime eseményeknek tűnnek, ezeket azonban a Ready at Dawn új megközelítésben szeretné tálalni. "Nagyon szeretnénk, ha az emberek megértenék, hogy olyan filmeket próbálunk létrehozni, melyek interaktívak" - magyarázta Ru Weerasurya, a játék rendezője a VG24/7-nek adott interjúban. "Szeretnénk, ha folyamatos lenne az átmenet a filmből a harcba, a harcból a mozgásba és közelharcba, és vissza a filmbe. Ennek a keveréke és tempója adja magát a játékot. Ez az, amit a megszokott külső nézetes shooter mechanikáktól eltérően próbálunk csinálni." A közelharcban szereplő QTE-k kimenetele különböző elágazásokhoz vezet. Ha nem sikerül valamit kiviteleznünk, nem kel újratöltenünk a játékot, próbálkozhatunk más taktikával. A rendező elmondta, hogy fontosnak érzi, hogy ezeket a pillanatokat ne érezzük mesterkéltnek. "A mi QTE-ink másfajták, mivel elágaznak. Ez azt jelenti, hogy egy pillanatot két különböző játékos különböző módon fog látni. Időnként az események kimenetele is más lesz, de a történet folytatódik." A The Order: 1886 exkluzívan PlayStation 4-re fog megjelenni 2014 harmadik negyedévében. Kapcsolódó híreink: The Order: 1886 - sokáig pihent a fiókban Az Uncharted 2 inspirálta a The Order: 1886-ot Nem lesz multiplayer a The Order: 1886-ban
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. magerg
2014.02.18. 19:57
"Nagyon szeretnénk, ha az emberek megértenék, hogy olyan filmeket próbálunk létrehozni, melyek interaktívak"
Én meg nagyon szeretném, ha megértenék hogy a játékok nem filmek! Külön műfaj.
A '90-es években még volt értelme az interaktív filmeknek, mert a technológia annyit tudott.
De a közel valósághű, real-time renderelt grafikánál minden percben amikor kiveszik a játékos kezéből az irányítást, az idejét pocsékolják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim mager...
2014.02.18. 20:11
Bezzeg ha erre a szemükbe mondanád hogy "oké, legyen mozi, de akkor egy mozijegy áránál egy fillérrel sem adok többet érte, itt egy 10 dolláros és ebben még van 2 dollár borravaló is" akkor menne az anyázás!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KatonaKM
2014.02.18. 20:50
Inkább egy érdekes és látványos félmozi, mint egy játéknak nevezett fos 12. része.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dragon83
2014.02.18. 21:53
Ennyi bullshit marketing rizsát. Atyám...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.02.19. 17:32
Interaktív mozi mi? Kb. mint a Beyond(bár annak meg lehet bocsátani, olyan real time grafika mellett, ami a játék 80%-át kitevő "átvezetőkben" volt csak diavetítésre lenne jó a PS3, kíváncsian várom, hogy a "szuper" új konzolgeneráció mikorra fullad ki ennyire). Ha erre mennek, nekem sem fog megérni 10-15 Mátyást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!