iPon Hírek

The Order: 1886 - Vérfarkasok evolúciója

Dátum | 2014. 06. 27.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Majd egy hónapja adtuk hírül, hogy a tervezett 2014-es megjelenés helyett csak 2015-ben érkezik a The Order: 1886. Szomorúságunkat az E3-on igyekezték enyhíteni, amikor a Sony konferenciáján bemutattak egy új gameplay videót, abban viszont több volt az előre megrendezett jelenetsor, mint a tényleges játékmenet. Most viszont érkezett egy fejlesztői videó, melyben a vérfarkas/farkasember/Lycan/félvér ellenfelek megalkotásáról mesélnek a készítők, a semminél ez is több.
Angolul kevésbé perfekteknek következzen a lényeg, plusz lőttünk pár képet is a videóból, mert miért ne. A készítők azzal a gondolattal játszottak el, hogy mi lett volna, ha az emberek nem egymás ellen háborúznak évszázadokon keresztül, hanem olyan lények ellen, amik az emberi fajból fejlődtek ki, de bizonyos szempontból túl is tettek rajtunk. A játékban szereplő vérfarkasok anatómiailag ugyan hasonlóak lesznek hozzánk, de sokkal magasabbak és erősebbek nálunk, valamint intelligenciával is rendelkeznek majd. És az egyik fejlesztő szerint ez az, ami igazán félelmetessé teszi őket: hogy nem szimpla vadállatok, hanem okos vadállatok.
További szempont volt, hogy ezek a lények kinézetükkel ne képregényes hatást keltsenek, hanem "hihetőek" legyenek, hogy magunkban azt gondolhassuk, akár még létezhettek is volna. Ezen felül törekedtek arra, hogy az átváltozó emberek ismertetőjelei vérfarkasként is megmaradjanak, ne általános kinézetük legyen. Nem csak emiatt, de hatalmas kihívás volt megjeleníteni az átváltozásokat, hiszen a bőr, az erek, a belsőszervek és a csontváz szerkezet is átalakul közben. (Itt egy kis közbevetés: ha igazán durva átalakulást akartok látni, lessétek meg az eredeti Being Human című sorozat első pár részét, ott aztán nem szégyenlősködnek.) A The Order: 1886 tehát 2015. február 20-án érkezik, kizárólag PS4-re. Nektek hogy tetszenek a bestiák?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. mikej95
2014.06.27. 13:05
Tudtam valami eredetivel fognak előrukkolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!