iPon Hírek

The Rock lesz Fenix a Gears filmben?

Dátum | 2009. 05. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Gears of War film forgatókönyvírója Chris Morgan úgy gondolja, hogy a nagydarab ex-birkózó Dwayne "The Rock" Johnson remekül passzolna Marcus Fenix szerepébe, mert kemény fickó, de mégis ki tudja mutatni érzéseit.


"Általában mikor írok, elképzelem a színészt is, akire a szerepet faragom. Ebben az esetben elég nehéz dolgom volt." - nyilatkozta Morgan az MTV Movies-nek. "Ez egy létfontosságú döntés a film szempontjából. Az ember tényleg nem gondolná, mert ugye akarunk egy nagy karaktert - egy izmos pasast, aki sztoikus tud lenni egész idő alatt -, de az én tapasztalataim szerint egy olyan embert, mint Domot (Vin Diesel a Fast&Furious-ban) és társait, akik kemény fickók, nehezebb megformálni, mint egy érzelgős karaktert."

"The Rock fantasztikus" - tette hozzá. "Vérbeli színész. Nem csak hogy el tudja játszani a kemény fickót, de kifinomult, hozza az érzékeny. a vicces és a szomorú pillanatokat is."

Morgan azt is elmondta, hogy a Fenix-et játszó embernek nem feltétlenül kell olyan izmosnak lenni mint virtuális megfelelőjének, mindaddig amíg elhisszük róla hogy alaposan be tud mosni bárkinek és sztoikus, zárkózott, de mégis kitudja mutatni érzelmeit anélkül, hogy telegráf kéne hozzá."

A szereplőválogatás még nem kezdődött meg, mivel még csak most lett kész a forgatókönyv, a csapat épp a projekt költségvetésen dolgozik. A Die Hard 4.0 rendezője Len Wiseman fog atyáskodni filmen, ami várhatóan jövőre érkezik meg a mozikba.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. yoman3d
2009.05.11. 17:20
VISSZA A HIRHEZ

A kepen a Fenix inkabb Danny Trejo-ra hajaz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. devon10
2009.05.11. 21:44
Remélem The Rock lessz végül,
Szerintem Király a csávó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. azurastar
2009.05.19. 20:07
Képzeljétek el Mickey Rourke-t a szerepben. Nekem mással nem megy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Hc Toxic
2009.05.19. 23:09
Aki Tudja ki az a Batista --->http://images.google.hu/images?hl=hu&q=Batista&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&gbv=2&aq=f&oq= Az tudja sztem hogy ö hasonlit legjobban Marcus Fenix re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!