iPon Hírek

The Secret World frakciók

Dátum | 2009. 09. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Funcom felfedte az első részleteket a játékos frakciókról, vagy másképpen titkos társaságokról (gyakorlatilag ezek vannak a fajok helyett, itt ugye mindenki ember), amik az új modernkori MMO-jában, a 'The Secret World'-ben fognak szerepelni.

A karakterünk legenerálásánál tehát választhatunk az ősi Dragon, Illuminati vagy Templar társaságok közül, melyeknek megfelelő sorrendben Szőul, New York, illetve London lesz a kezdő pályája. A Dragons egy ködös, manipulatív politikai szervezet, míg az Illuminati egy dekadens, kapzsi bagázs, tele hírességekkel és olyan emberekkel, akik kedvük szerint befolyásolhatják a tömegeket. A Templar ezekkel szemben militarista, erősen vallásos fanatikusokból áll, akik erővel próbálják kisöpörni a gonoszt a világból.

A játék hivatalos honlapján kitölthetünk egy személyiségtesztet, ami segíthet dönteni, hogy melyiket válasszuk. Amennyiben ezt megtesszük, ha szerencsénk van, még egy bétakulcsot is nyerhetünk az e-mail címünk és a nevünk megadásával.

Ahogy azt már korábban is megírtuk, a Secret World-ben nem lesznek kasztok, nem lesznek szintek, modernkori, okkult MMO lesz, tele városi mítoszokkal, összeesküvés elméletekkel és így tovább. A játék producere Ragnar Tornquist lesz, aki a Longest Joruney-t és a Dreamfall-t is rendezte.

A ’The Secret World’ PC-re és Xbox 360-ra készül. Íme, a legújabb trailer:
            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. EgyéniVéle...
2009.09.04. 20:02
VISSZA A HIRHEZ

Igéretesnek tűnik és remélem egyedi lesz.Szóval nem egy resident evil,silent hill és alone in the dark vegyítés....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Alwares
2009.09.06. 13:10
Míg nem kapunk több információt a játékról, hát én nagyon nem tudom mi lesz ebből, hogyan is képzelik el és egyáltalán hogyan fog működni, mi lesz ez?
Alapvető információk azért kellenének az érdeklődés fenntartására.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Richard83
2009.09.07. 16:28
Ingame videók kellenek, abból lehet rálátni a játékra hogy milyen stílust képvisel. Ebből nem tudom megmondani hogy jó-e vagy rossz-e...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zoe01
2009.09.07. 21:51
Rengeteg információt lehet már tudni a játékról, csak néha talán nem ártani kicsit utána nézni a dolgoknak...

Pl.: http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/The_Secr..._lehull_a_lepel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Hc Toxic
2009.09.07. 22:45
Fúú! Ebbe a játékba nagy lehetőséget látok. Bár még a városok kidolgozotságát nemtudom elképzelni milyen lessz. A PC GURU-n többet is megtudhatunk róla ahogy az elöttem író is írta. Én nagyon várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!