iPon Hírek

The Secret World megjelenési dátum

Dátum | 2011. 08. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Gamescom-on nem várt bejelentést tett a Funcom, lefixálta a Secret World megjelenési dátumát. Ami igazán megdöbbentő és még a rajongókat is meglepetésként érte, hogy már jövő áprilisban kijön! A béta regisztráció augusztus 26-án indul.

Mivel a játékot az EA Partners forgalmazza, így az EA konferencián hallhattuk a nagy hírt az MMO-ról. Az Age of Conanért felelős Funcom új játéka napjainkban játszódik, de egy olyan alternatív valóságot prezentál nekünk, melyben igazak a legendák. Valami olyasmit képzeljetek el, mintha kereszteznék az X-Akták, a Buffy a vámpírok réme sorozat és a Lovecraft regények világát. A felszínre bukó sötétség és az ősi démonok ellen 3 nagy titkos szervezet harcol, nekünk ezek közül kell választanunk egyet, melynek ideológiáival azonosulni tudunk.

A sztori hihetetlenül izgalmasnak és komolynak ígérkezik, az a Ragnar Tornquist áll mögötte, akinek a Longest Journey és a Dreamfall játékokat köszönhetjük. A Gamescomra készült CGI trailert alant láthatjátok, a világ születéséről szóló fejlesztői naplóhoz katt ide.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Zoe01
2011.08.19. 18:13
Hmmm... Bétára jelentkezni fogok, jövő év áprilisára meg kell egy új meló, ami mellett jut is időm erre a csodára.

Azért a Digic Pictures megint megmutatta!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. exec79
2011.08.19. 18:38
elég sok nagy név megjelenés hasonló időben lesz nem túl szerencsés szerintem. Guild wars 2, diablo 3, meg lehet hogy old republic is átcsúszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. szacsee24
2011.08.21. 13:19
A Diablo 3-nak még nem biztos a megjelenése,sőt szerintem még a béta sem fog idén elindulni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!