iPon Hírek

The Walking Dead megjelenés

Dátum | 2012. 04. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Robert Kirkman The Walking Dead című képregénysorozata, amelyet először 2003-ban adtak ki, még ha nem is olyan régi, ma már alapműnek számít a zombis műfajban, méghozzá olyannyira, hogy nagy sikerű tévéfilmsorozat is készült belőle, és még Max Brooksnak, a kitűnő Zombie Survival Guide szerzőjének is elnyerte tetszését.

A Telltale Games öt részből álló összefüggő sorozatot készít a képregény alapján, amelynek első része április 25-én jelenik meg az európai PlayStation Store-ban. Egyesével véve minden rész 3,99 fontba kerül, de ha előre megvásároljuk a teljes sorozatot, akkor kedvezményesen csak 15.99 fontot kell összesen kifizetnünk. Az első rész címe A New Day, a folytatásokat havonta fogják kiadni.

Jake Rodkin, a Telltale Games írója és dizájnere szerint a The Walking Dead sötétebb és erőszakosabb, mint bármi, amin eddig dolgoztak. A történetben Lee Everettet alakítjuk, nem az eredeti főhőst, Rick Grimes sheriffhelyettest, aki még kómában fekszik (az eredeti képregény története akkor veszi kezdetét, amikor Rick magához tér). A Telltale és Kirkman azért döntöttek úgy, hogy új történetet mesélnek el, mert arra gondoltak, hogy a rajongók már kívülről fújják az eredetit. "Az új történet és az új  főszereplő lehetővé teszik, hogy szabadon hozzunk létre új, izgalmas helyzeteket, és ennek köszönhetően a már ismert szereplők és helyszínek háttérsztoriját is kiegészíthetjük" – mondta Rodkin.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. DogTheDog
2012.04.24. 12:53
Helyes,jojjon csak.A kepregenyt meg mindig olvasom,de a filmsorozat nem igazan jott be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Csiki1991
2012.04.24. 16:49
Hát nálam ez ott vérzett el, hogy Telltale Games csinálja...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hcsa
2012.04.24. 17:37
A képregénnyel nem találkoztam, a sorozat viszont tetszik.

"A Telltale és Kirkman azért döntöttek úgy, hogy új történetet mesélnek el, mert arra gondoltak, hogy a rajongók már kívülről fújják az eredetit." Na, ez a nagy dolog. Sok remixhegesztő társaság átvehetné...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Trolltaxi
2012.04.25. 09:05
PS3-exkluzív lesz? Vagy lesz PC is?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!