iPon Hírek

The Walking Dead: Survival Instinct megjelenés

Dátum | 2013. 01. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Activision bejelentette, hogy a The Walking Dead témájú FPS-e március 29-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, és ami újdonság, Wii U-ra is. A Survival Instinct fejlesztője, a Terminal Reality elmondta, hogy  a Wii U verzió esetépen a GamePad képernyőjén fogjuk látni a hátizsákunk tartalmát.

"Különböző erőforrások állnak rendelkezésünkre, de a hátizsák befogadóképessége korlátozott. A tartalma állandóan látható lesz a képernyőn, így mindig hozzáférhetünk" – magyarázta az effektekért felelős művész, Glenn Gamble. "Ezért nem kell új ablakot megnyitnunk, hogy hozzáférhessünk a holminkhoz, egyszerűen csak megérintünk egy tárgyat a GamePadon és elővesszük, vagy eldobjuk. Mindez egyszerűbbé teszi a kezelőfelületet."

A játék az AMC tévésorozat karaktereinek sorsát követi nyomon, és nincs köze a Telltale Walking Dead sorozatához, bár mindkettőt az azonos című képregény inspirálta. Decemberben már láthattunk egy előzetest, amely a játékmenetet mutatta, és nem nézett ki valami fényesen. Ezt azóta eltávolították Youtube-ról, és az Activision bizonygatja, hogy az csak egy korai verzió volt, és a játék ennél sokkal szebben fog kinézni. Elvileg azóta már rengeteget fejlesztettek rajta, de új előzetessel egyelőre nem szolgáltak.

Nem tetszett az előzetes? Nyomás a sarokba!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2013.01.11. 11:18
Inkább a látványon ne dolgozzanak, a gameplay a lényegesebb és a hangulat. Az előzeteses vicc a képpel óriási! : D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!