iPon Hírek

The Witcher 2: Assassins of Kings trailer

Dátum | 2010. 03. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Igaz már csak 3 nap van a 'PAX East' kezdetéig, ám a CD Projekt elébe ment az eseményeknek és megerősítette mindannyiunk kedvenc hack-n-slash RPG-jének, a The Witchernek folytatását, illetve alcímét.

Igazából egyik sem ért meglepetésként senkit, hisz a játékról és alcíméről is tudunk már tavaly szeptember óta, amikoris kiszivárgott róla az első alfa gameplay videó. Az igazi újdonság a szépen megkomponált új trailer, amit a GameTrailers-en tett közzé a kiadó. Elégedjünk is meg ennyivel, mert várható megjelenési dátumot vagy platformokat még mindig nem tűztek a játékhoz. A GT egyelőre csak a PC-t jelöli meg, annak ellenére, hogy korábban már sokszor esett szó a konzolos változatokról is.


Korábbi híreink listájához katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Zoe01
2010.03.23. 17:45
"hack-n-slash RPG" - Na, ilyeneket azért ne írjunk, mert ez nem igaz. Diablo, az hack-n-slash. Ez ugyanúgy szerepjáték, mint mondjuk egy Dragon Age vagy a NWN. Maximum annyi, hogy ebben a játékban a főhős - a Witcher univerzium miatt - kötött, de attól még minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy jó RPG-hez szükséges. Távol áll a Diablo, csak gyakjunk ezerrel, stílusától.

A hírnek amúgy örülök, nagyon várós a cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. SnipHawk
2010.03.23. 20:23
én személy szerint remélem h. marad is a PC és majd később lesz egy konzol átirat,nem lenne jó ha konzolok miatt kéne lehúzni a PC-s verziót. Ez persze az én véleményem és nem vok konzol utáló nekem is van xboxom és gondolkodok még ps3-on is csak nincs zsozsó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. NLZ
2010.03.23. 22:56
A hack'n'slash rpg nem egy pejoratív jelző, egyszerűen csak azt jelenti, hogy nem pusztán beszélgetős RPG, hanem van benne közelharci akció is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Fix3r
2010.03.24. 07:45
A videó végén elkaphatok egy üzenet ami a fanoknak szól(igaz csak egy pillanatra villan fel) Én abból azt szűrtem le,hogy vagy csak pc-s verzió lesz vagy arra fogják fektetni a legnagyobb hangsúlyt(inkább az előbbi). Ami a lényeg, hogy leírják, hogy a PC egyáltalán nem haldokló platform, ahogy a single player RPGk-nek is van jövője(ők az élő példa ,hogy játékot PC-re is el lehet adni nyereségesen)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Tirexi
2010.03.24. 12:11
Még az első résszel sem végeztem.
Jó hír hogy jön a folytatása.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Zoe01
2010.03.24. 18:12
NLC: jelen esetünkben az teljesen lényegtelen, mert ez nem hack'n'slash. Amúgy az akció és a hack'n'slash szerepjátékok között is hatalmas különbség van. Akció RPG = Mass Effect, Fable , hack'n'slash= Diablo, Titan Quest, stb. A Witcher mondjuk még az akció RPG-khez közelebb áll, de semmiképpen sem hack'n'slash...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler Zoe01
2010.03.24. 18:20
Vigasztaljon a tudat, hogy a jelek szerint a második rész már nagyon is az lesz. Bár tetszik a Witcher azért az első klikkelgetős módszeréhez nem kellett hihetetlen agymunka.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zoe01
2010.03.24. 19:09
Hát szerintem még mindig jobb volt, mint a legtöbb szerepjátékban alkalmazott "kattintasz, aztán mehetsz kávézni, a gép majd kidobja a többit helyetted" módszer. A Witcherben azért figyelned kellett az időzítésre (főleg hard nehézségi szinten), a "sima" klikkelgetős módszer azért nem volt célravezető. Meg ugye ott volt a 3 harci stílus, azok váltogatása is színesítette a harcokat.

A Gamespotos preview alapján nekem meg úgy tűnik, hogy ez még inkább rámegy a szerepjátékos részekre (a dialog rendszert nagyon átdolgozzák, a harcrendszer is sokkal nyitottabb lesz).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!