iPon Hírek

The Witness + Braid PS3

Dátum | 2009. 08. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Braid alkotója, Jonathan Blow bejelentette új játékát, melynek címe The Witness lesz. (A tízer oldal megtekintéséhez klikk.) A honlapon azt olvashatjuk, hogy "A Szemtanú" multiplatform lesz, "már amilyen platformok 2011-ben lesznek, amikor a játék remélhetően kész lesz".

Blow a blogján azt írja, hogy a játék "nagyon vizuális" lesz, és amint az azt készítő csapat ott fog tartani, rögtön mutatnak is róla némi képi anyagot. A The Witness egy "felfedezős puzzle játék", mely egy lakatlan szigeten játszódik majd.

"Valami alaktalan és tökéletes létezett a Menny és a Pokol előtt. A magány! A mérhetetlen magány. Egyedülálló és megváltoztathatatlan. Mindenhol ott van, mégsem fenyegeti semmi. Nevezhetjük a Világ Szülőanyjának. Nem tudom a nevét, így adok neki én magam: 'Tao'. Gyakran úgy nevezik "a Hatalmas".

2011 viszont még messze van, ami a közeljövőt illeti, jó hírünk van a PS3 tulajdonosoknak. A Hothead Games megerősítette, hogy már dolgoznak a számos díjat elnyert fejtörő játék, a Braid PlayStation Networkös verzióján. A megjelenés pontos időpontja egyelőre még nem ismert.


Az iPon Braid tesztjéhez katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!