iPon Hírek

ThinkPad SL otthonra is, munkába is

Dátum | 2008. 06. 25.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Megerősítette a Lenovo a a ThinkPad SL meglétéről korábban felröppent híreszteléseket, és el is mondtak ezt-azt az új noteszgép-vonulatról - amely láthatólag a Dell Vostro-ival hivatott versenybe szállni, mivel ezekkel is az IdeaPad-eknél profibb, de ugyanakkor "otthonbarát" jelleggel is rendelkező gépekre vágyó egyéneket és kisebb vállalatokat céloznak meg. Ennek megfelelően a gépek kapnak majd HDMI-kimenetet, és a megjelenésük is valamival színesebb lesz, mint a jelenlegi "gyászhuszár" ThinkPad-ek a full-feketéjükkel.

Cserébe ezekért a változtatásokért és a lejjebb kerülő árakért azonban eltávolítják a gépek "munkabarát" adottságainak egy részét; így például a bemeneti lehetőségek kibővítésére saját, fejlett dokkolóállomásuk helyett az SL-vonal csak USB-alapú dokkot kap. Ezeken túlmenően azonban további részletekbe nem nagyon bocsátkoztak, csak arra mutattak még rá, hogy az árak $699 és $1.199 között várhatóak. Korábban kiszivárgott adatok arra engednek következtetni, hogy 13,3, 14 és 15,4 hüvelykes modellek várhatóak, opcionális Blu-ray-meghajtóval és GeForce 9300M GS-szel.

Várhatóan az elkövetkező hetekben hivatalos bejelentést is tesznek majd az új gépeket illetően, amelyek megjelenése pedig jó eséllyel az Intel Centrino platformjának augusztus eleji hivatalos felbukkanásának a függvénye lehet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!