iPon Hírek

ThinkPad X200-as tábla pc a Lenovo-tól

Dátum | 2008. 08. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Lenovo ThinkPad X200 nagyjából három héttel ezelőtt jelent meg kereskedelmi forgalomban, a készülék 12 hüvelykes kijelzővel, 45 nm-es Core 2-es processzorral, DDR3-as rendszermemóriával és SSD meghajtóval próbálja meghódítani a nagyközönséget. Már a készülék megjelenésekor is szárnyra kaptak olyan pletykák, amelyek azt állították, hogy a készülék hamarosan Tablet PC formátumban is elérhető lesz.


Ma végre már bizonyítékok is rendelkezésre állnak a ThinkPad X200-as tábla PC változatáról, ugyanis kiszivárgott egy FCC dokumentum, amely a ThinkPad X200 Tablet sorozatáról árulkodik. Az információ alapjául szolgáló dokumentum sajnos nem sok mindent árul el a készülék várható kinézetével kapcsolatban, de szerencsére a Tablet PC Review munkatársai erre is találtak megoldást, ugyanis beszereztek egy képet a kis készülékről.


A kiszivárgott kép eléggé zajos és gyenge minőségű, ám mégis kivehetőek rajta az X200 Tablet körvonalai, illetve a készülék várható dizájnja. A ThinkPad X61-es modellel összehasonlítva az X200 Tablet valamivel kisebbnek tűnik, a csuklótámasztékul szolgáló terület is kisebb. A képernyőt körülvevő keret hasonlónak tűnik, ezzel együtt az X200-as fedlapjának alja valamivel erősebbnek is hat, mint az X61-é.

A kis készülék várható megjelenésének időpontjával és a szerkezet árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk. Az FCC dokumentum alapján remélhető, hogy hamarosan bemutatkozik a rejtélyes noteszgép a nagyközönség előtt is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!