iPon Hírek

This is Vegas: Kukázva!

Dátum | 2010. 08. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Warner Bros. kukázta a volt Midway címet - a 'This is Vegas'-t -, annak ellenére, hogy kevesebb, mint 1 év kellett volna már csak a játék befejezéséhez, tudhattuk meg a CVG hasábjairól. A sandbox játék így az ipar egyik leglátványosabb példáját statuálta a pénzpazarlásnak. 43 millió dollár ment el a semmire...

"Az egész This is Vegas projektet totálisan lelőtték" - írta a CVG forrása.

A játék 3 évig készült, igaz nem kicsit vetette vissza a tény, hogy a kiadó szép csendben bezárta a mögötte lévő fejlesztő stúdiót. A Surreal Software-ről van szó, aminek a dolgozóit szétszórták a Monolithnél és a Snowblindnál. Ez még júniusban történt, egy teljes évvel azután, hogy a Warner felvásárolta a Midwayt annak minden stúdiójával és futó projektjével együtt.

"A dolog már arrafelé tendált, hogy tavaly év vége felé ki lehetett volna adni, de még kellett neki 8 hónap, hogy teljesen befejezzék, úgy, hogy a stúdiót közben havi 250,000 dollárral kell etetni."

Pár milliót tehát még rá kellett volna áldozni a fejlesztésre és akkor még a népszerűsítésről és terjesztésről nem is beszéltünk. Sokszor a fejlesztés teszi ki a kisebb részt egy játék piacra dobásának költségeiben. Tény, hogy jó néhányszor voltunk már szemtanúi nagy bukásoknak, lehet, hogy így spórolta a legtöbbet a Warner? Nézzétek meg az utolsó trailert és próbáljátok kitalálni...

A This is Vegas PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készült. A WB egyelőre nem kommentálta a híreket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. bigz
2010.08.25. 14:43
Nem feltetlenul rossz dontes. Kerdes, hogy az innentol kezdve rakoltott penzt visszahozna-e majd a jatek. Ha igen, akkor jobban szalltak volna ki, hogy ha tovabbengedik. En szemely szerint nem hiszem, elvegre a jatekmenetet tekintve ez is csak egy GTA klon, raadasul nem is a legszebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. afro
2010.08.25. 16:09
Valahogy megértem hogy kukázták. GTA San Andreas feeling, csak nem sok motivációt éreznék, hogy ezzel játsszak. Legalábbis a trailer alapján. Grafika is rondácska, és akkor már GTA4, Red Dead REdemption, és Just Cause 2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Zack( ro)
2010.08.25. 20:11
GTA VICE CITY 2.0 by WB
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR
2010.08.26. 12:06
Hát ez is GTA koppintások közé tartozik de meg se közelíti. Szal ha kiadják csak buktak volna rajta szerintem. elég tré a trailer is. Ha már a trailer alapján szar egy game akkor milyen lehet maga a játék. Mert ugye a trailerekbe mindig fényezik meg atom zsír graf stb itt meg tiszta rece az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. norman81
2010.08.27. 11:45
Nem lehet ,hogy csak a videó felbontása/minősége ennyire gyenge???? Ha maga a játék produkálta ezt a fenomenális grafot , akkor még jó ,hogy kukázták szerencsétlent.
Egyértelmüen GTA klónnak indithaták.........
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!