iPon Hírek

THQ: Lelőtték az Insane projektet

Dátum | 2012. 08. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A THQ leállította Guillermo Del Toro játékának fejlesztését és visszaadta a jogokat a mexikói rendezőnek, tudhattuk meg a negyedéves pénzügyi jelentésükből.

A kiadó új elnöke, Jason Rubin azt nyilatkozta, hogy a THQ nem fog több Facebook és mobil játékot sem készíteni, azért hogy az olyan címekre koncentrálhassanak, amik miatt híresek lettek. "Azáltal, hogy leállítjuk az ilyen próbálkozásainkat, amik eltérnek az alapvető irányzatunktól, úgy érezzük, hogy jobban rá tudunk fókuszálni a fő játékportfóliónkra, ami nem változott."

Rubin nagyon sokat vár a Darksiders II-től, amibe elmondása szerint már 30 órát fektetett és még csak nem is csinált mellékküldetéseket. Az előrendelések egyébként jól mennek, szóval rosszul már biztos nem indít a Vigil játékának folytatása.

A Saint's Row 3 kiegészítőjétől, az Enter the Dominatrix-től is hasonlóan jó teljesítményt várnak. "Szerintem ez már egy Saints Row 4. Ugyanolyan jók lesznek az eladásai, ha nem jobbak, mint az előzőnek."

A cég egyébként most jobban teljesít a vártnál, a nettó bevételük 15,4 millió dollár, a tavalyi év 38,4 milliós veszteségéhez képest. A nettó eladások 38,5 millió dollárra rúgtak, ami túlszárnyalta a 25-30 milliós várakozásokat. Ami a jövőt illeti, hamarosan kezdik a durrogtatást, jövő héten jön a Darksiders 2, míg jövőre számíthatunk a Company of Heroes 2, Metro: Last Light, South Park: The Stick of Truth és Saint's Row: Enter the Dominatrix címekre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. DogTheDog
2012.08.07. 11:05
Ami nem megy,nem kell eroltetni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Skorbut
2012.08.07. 14:08
THQ-t szeretném már NEM látni a hírekben egy ideig... A PR-stratégiájuk láthatóan újabban abból áll, hogy minden nap belegyezgetnek egy langya fingot a felhasználótáborunk orra alá, így azok nem feledkeznek meg róluk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim
2012.08.07. 15:57
"A cég egyébként most jobban teljesít a vártnál, a nettó bevételük 15,4 millió dollár, a tavalyi év 38,4 milliós veszteségéhez képest."

Na akkor ez sem fog már csődbe menni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!