iPon Hírek

THQ: Már nem hibázhatnak

Dátum | 2012. 07. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A vezérigazgató Brian Farrell elmondta a Gamasutrának, hogy ugyan túl vannak a legrosszabbon, de bevallotta, hogy nagyon résen kell lenniük.
 
"Az elmúlt hat hónapban rengeteg fájdalmon és szenvedésen mentünk keresztül. Úgy érzem, most már kezdünk túl lenni rajta. Rengeteg negatívat írt rólunk a média és őszintén szólva ezek egy jó részét meg is érdemeltük. A cég megváltozott, lett egy erős új vezetőségünk. Nézzetek csak a negyedik negyedéves eredményeinkre. Kezdenek a helyükre kerülni a dolgok."
 
Farrell azt is elmondta, hogy a THQ a történtektől függetlenül nem áll át az AAA címek kizárólagos támogatására és továbbra is kész új és eddig nem járt utakra is elmerészkedni, de talán egy kicsit óvatosabban, mint azt korábban tette.
 
"Nem igazán van hová futnunk, szóval tökéletesen kell, hogy kivitelezzük amit csinálunk. Nem kérdéses, hogy ki a felelős azért ahol most a THQ tart. Ez én vagyok, és ugyanilyen felelős vagyok azért is, hogy kihozzam a céget innen."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Whysper
2012.07.03. 21:20
Már ott hibáztak ,hogy a Warhammer 40k MMORPG-t RPG-re váltották!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Nagysandor...
2012.07.04. 17:33
CoH 2-ig húzzák még ki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Egedke
2012.07.05. 15:41
Lehet, hogy csak duma, de szerintem ez a nyilatkozat maximálisan elfogadható. Talán a fejükhöz kapnak, de sajnos gyanítom a kilábaláshoz kell minden játékhoz 25DLC.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kunrichard
2012.07.06. 13:08
Reméljük sikerül kiláballniuk a bajból. Azért sok jó játékot kiadtak
Pl
Red Faction
Stalker (Csak azt nem értem miért csak a SHOC-ot)
Saints Row
Warhammer
Metro
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!