iPon Hírek

Titan: A Blizzard új MMO-ja

Dátum | 2010. 12. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard megerősítette, hogy a fejlesztés alatt álló következő generációs új MMO játékának címe Titan, miután az kiszivárgott a következő 5 éves beosztásukkal. Frank Pearce ugyan megerősítette a játék létezését és címét (ami lehet átmeneti "working title" is), de hozzátette, hogy erről nekünk még semmit sem kéne tudnunk. Egyelőre még igyekeznek új tehetségeket csábítani a projekthez, a játék még nem érett meg egy bejelentéshez.

Annyit azért már tudunk, hogy az MMO nem a WoW konkurenciájának készül, a Blizzard szerint a kettő zökkenőmentesen futhat egymás mellett. A Warcraft előtt még hosszú évek és akár több kiegészítő is állhat. Visszatérve a Titanra, a VG247 szerint leghamarabb 2012-ben kap majd hivatalos bejelentést, ami azt jelenti, hogy onnan számítva még akár évek is eltelhetnek a megjelenésig. Egyelőre tehát jobb félretenni a gondolatát és a régóta fejlesztés alatt Diablo III-ra koncentrálni, ami várhatóan jövőre érkezik és talán még konzol verziója is lesz...
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

31. Benny
2010.12.17. 17:14
De jó lenne ha jövőre lenne dio3. Tuti megveszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. partymania...
2010.12.17. 17:45
Szerintem én is!:-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. krisztianb...
2010.12.17. 19:24
ha kijon konzolra, az hatalmas fail lesz.

mar ugy ertem, maga a teny...

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Silenzio
2010.12.18. 10:08
Miért lesz fail? Irigyek vagyunk a konzolosokra? A Blizzard játékok amúgy is felszínes, egyszerű cuccok, amikben a játékos seggének kinyalása és a rengeteg lehetőség/közösségi, kivagyi versenyzés - értsd - tápolás a döntő tényezők. Már a Diablo 1-gyel konzolos mentalitást küldtek - amikor még azt sem tudtuk, milyen az. A kulcsszó: piackutatás. Ezek miatt az "apróságok" miatt virágzik a konzolipar és csökken a pc-s, holott a játékok rettenetesen drágák, néha 10000 Ft különbség is van két verzió közt a PC javára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. krisztianb...
2010.12.18. 11:33
"Blizzard játékok amúgy is felszínes, egyszerű cuccok"

hát persssssssssze
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. patrik2991
2010.12.18. 11:46
justil: hát pontosan

Silenzo: ennyi, egyetértek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. _DiEGO_
2010.12.18. 13:08
WOW -al mennyi embert beültetnek a folyamatos kiegekkel, hogy most ez meg az meg mégszebb meg mégnagyobb , mégerősebb stb... fujj.

Heti szinten jön , hogy menjek fel, mert acc lejár ... b@...ák meg. Etessék és kopasszák akit lehet...

felszínes, egyszerű cuccok, amikben a játékos seggének kinyalása és a rengeteg lehetőség/közösségi, kivagyi versenyzés - értsd - tápolás a döntő tényezők.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. shaddam
2010.12.18. 14:35
Remélem három darabban adják el
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. iteq47
2010.12.18. 16:26
mondhattok ti akármit is a blizzardra. az tény, hogy összességében jól tolják.

hogyha sggkinyalós játékot csinálnak, és az emberek pedig szeretik ha kinyalják, és fizetnek is érte, akkor ez egy jó taktika. ennyi.
csinálja utána más.?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Menthix
2010.12.18. 16:52
Szerintem is tegyük még félre a titánt. Kíváncsi vagyok viszont, hogy milyen stílusú ez a bizonyos next-gen mmo. Nem lehet rpg, hiszen akkor nem férne meg a wow-al. Viszont ha nem rpg...

OFF: amúgy mik ezek a reklámok a hírekben? Azért szeretek erre az oldalra járni, mert sok hasznos hír/cikk szokott megjelenni és reklámmentes az oldal.
Szerintem elég sokan vásárolnak innen, nehogy ennyire meg legyetek már szorulva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. csigabigaf
2010.12.18. 16:59
Nekem addig ne mond hogy jól csinálják amíg te nem kapsz pénzt az ő bevételükböl.

Jól csinálják bizony, hihetetlen hasznot hoznak MAGUKNAK. Nem neked.
A játékiparra hihetetlen negatív hatása van, és a játékipar adja neked a játékokat, tehát lehet hogy ők jól csinálják de te csak szívod vele.

Öt éve minden MMO egy retek <#mod#> mert ezt másolja, ha pedig nem másolta azonnal megbukott mert az agyatlan drone-ok kollektív döntése elintézte őket, a WoW valószínűleg örökre megpecsételve ezt a játék kategóriát ezzel a középszerűséggel.

Nem kérek ezekböl az "ő dolguk" szövegekböl, sajnos a játékipar oda húz ahol a pénz van, így minden egyes ember aki fizet ezért egy lépéssel közelebb teszi az ipart az üres farmszimulátorok felé, és egy lépéssel távolabb az érdemi játékoktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. krisztianb...
2010.12.18. 20:49
Aham, kedves Patrik, Silenzio: mondjatok már akkor nekem lécci nem felszines, nem egyszerű játékokat. De most komolyan, érdekelne, hogy szerintetek mi az, ami minőségileg veri a Blizzard játékokat, és most a WoW-ot hagyjuk, az egy aranytojást tojó tyúk, de vegyük a Warcraft, Starcraft, Diablo szériát, tehát mondjuk ezek stílusában mondjatok jobbat, hajrá, kiváncsian várom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. krisztianb...
2010.12.18. 20:52
csigabigaf: te miről beszélsz, zomg?!?! te amikor dolgozol, pézt keresel, nem a saját magad hasznát hajtod?

"A játékiparra hihetetlen negatív hatása van, és a játékipar adja neked a játékokat, tehát lehet hogy ők jól csinálják de te csak szívod vele."

Nem igazán vágom miről beszélsz. itt is azt mondom, a WoW-ot hagyjuk, az más tészta, ott egyértelmű, hogy lehúzás az egész, nade bakker, vmiből pénzelni kell a kevésbé kommersz projekteket is (amellett, h persze a játékiparban gyakorlatilag minden kommersz). Nekem elég sok Blizzard játékom van meg eredetiben, és egyáltalán nem "szívok vele", nem érzem magam lehúzva, és gyakorlatilag az egyike azon cégeknek, amelyeknél nem szükséges alkalmaznom a "try before buy" elvet, mert tudom, hogy mire számíthatok, és azt meg is kapom.
Ha ez szívás, akkor nem tudom mi lenne a nem szívás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. kkowika4
2010.12.19. 13:33
Blizzard addig volt jó fejlesztő ameddig nem egyesültek az Activision-nal.
Azóta csak a korábbi híréből él meg, de abból nagyon jól.
Jó lenne már valamit lerakni az asztalra, mert se a Wotlk, se a Cata de még a Starcraft 2 sem méltó elődei híréhez. Így csak a begyepesedett tinik és hasonló felfogásúak fogják megvenni a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. csigabigaf
2010.12.19. 13:41
"zomg?!?!"

Justil ez azért van mert te túl hülye vagy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Heroes27 kkowi...
2010.12.19. 13:45
kkowika4


Hidd el le fog tenni. Csak türelem. Most lehet mondani, hogy SC2.... így meg úgy meg amúgy, szerintem jó játék lett, el lehet vele lenni, hozza a hangulatot, egy baj van vele, hogy fel lett darabolva. De erre azt mondom, oszt akko mivan. Majd kijönnek azok is, azt is végigjátszuk, és nem hiszem, hogy rosszak lesznek. A D3 megint nem lesz rossz, mármint érzésem szerint. Elég régóta csinálják már ahhoz, hogy ne csesszék el. Majd akkor kell magyarázni, amikor kijön és megteszed az első 3 perced a játékkal. És szerintem, akii azt mondták, hogy mert bezzeg az előző jobb volt, azok nagyon elhamarkodottan beszéltek. Én pont tegnap néztem rá az SC1-re, teszem hozzá évekig játszottam vele, évekig.... De össze se lehet hasonlítani a kettő. És most ide 10 év.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. kkowika4
2010.12.19. 15:40
Heroes27:

Hinni a templomban kell, nem a Blizzardban. Csak reménykedni lehet bennük, valakikben meg még ezt a reményt is újra kell éleszteniük. El lehet lenni a Europe Universalis 3-mal is, nem csak a Sc2-vel, de arra nem akasztják rá az A+-os játék címet. Egyébként nem az első 3 perc dönti el egy A+-os játéknál, hogy jó-e vagy sem, legalábbis a D3-at is odaszánják feltehetőleg, hanem összességében jó lett-e.

On: Blizzard kapja azt amit megérdemel. Sok konkurensétől lopott ötletet, nem fog megártani neki, ha ebből az MMO-jából, tőle is lopnak ötleteket és akkor a fagyi visszanyalt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Heroes27 kkowi...
2010.12.19. 16:03
Szerintem azért nálad is sokat számít az első benyomás. Már amikor az ember feltelepíti, belép a menübe, onnan már lehet érezni dolgokat, hogy bejön-e, nem, stb... Jó persze, utánna jön maga a játék. De abban igazad van, sokat számít a hírnév, meg a kiadó neve, na meg a hype. De ez a reklám része, neked van terméked, próbálod mindenhol hirdetni, reklámozni. Szerintem ez természetes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. csigabigaf
2010.12.19. 19:27
10 évbe volt míg kijött a második rész első harmada, vársz még éveket a második rész második és harmadik részére, háromszor annyit fizetsz mint egy sima játékért.

"oszt akkó mivan"?

Figy, fogd a játékot amire ebben a pillanatban a legjobban vársz, és várj legalább 14 évet míg játszol vele.
És 14 év mulva gyere ide, mondd nekem hogy "oszt akkó mivan, jó játék vót, amikor az előző rész kijött még aznap dugtam a barátnőmmal, most meg másodikos középiskolában a gyerek".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. csigabigaf
2010.12.19. 19:30
Ja és tedd hozzá hogy alig várod a harmadik részt, majd a 30 éves kölök megveszi neked szülinapodra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Heroes27 csiga...
2010.12.19. 20:03
Én örülnék neki a legjobban ha a 30 éves gyerekem megvenné nekem a StarCraft névvel elátott terméket és elmondhatom neki, hogy én megéltem az összes részt és kivártam.

Elhiszem, hogy sok a várakozási idő, én is szeretném csigabigaf hogy kijöjjön hamarabb, de most mit izéljek rajta? Ha hőbörgök akkor se fog gyorsabban jönni. Ez van várni kell, és jövőre is lesz egy játék, amire érdemes lesz várni a mai csodák mellett, hacsak a pozitív oldalát nézzük a dolgoknak. Nem így van?A COD27 mellet ilyen is jöjjön majd a közeljövőbe. Meg persze a Titan, de lehet azt meg már megse éljük ezzel a tempóval
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. krisztianb...
2010.12.19. 23:59
""zomg?!?!"

Justil ez azért van mert te túl hülye vagy"

köszi, ez mindent elárul rólad...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. krisztianb...
2010.12.20. 00:00
kkowika:

nemtom, én megvettem a CE-t SC2-ből, és nem érzem azt, hogy ne lenne A+-os cím. remekül szórakoztam vele, és évek multán is elő fogom venni. ha hasonló színvonalat hoznak a másik két kampányban is, nem lesz kérdés, hogy azokat is megveszem -e.

de ha nektek savanyú a szőlő, hát ok, felőlem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Elvisz
2010.12.21. 10:20
Uj MMO? nem arrol volt szo hogy a blizzard azert nem csinal warcraft 4 et mert nincs meg hozza a megfelelo internet savjuk. de uj MMO hoz lesz nekik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. psipenge
2010.12.21. 10:42
Szerintem a Blizzard nagyon jól csinálja eddig. Diablo sorozat, Warcraft... Ha ezek nem minőségiek akkor mi az?
A Starcraft 2höz pedig: egyrészt azt kijelentették, hogy nem teljes játék árát fogják kérni a második és harmadik harmadért, hanem egy kiegészítő árát, másrészt meg ha csak ránézel a kampányra ami a WoL-ben is szerintem nagyon jó volt és ha egyszer ilyet alkotott a fejlesztőcsapat, akkor miért ne tudna még egyszer?
Végül is ez majdnem olyan mintha három teljes játékot kapnál.
Aztán ugyanez van a CoD-val. MW vagy MW2 - a multiplayer (a felülettől eltekintve) ugyanaz, akkor miért veszik meg? A sztoriért pl. Mennyibe kerül? Sokba. Hőbörögnek-e az emberek miatta?...
Legyetek szívesek elismerni, a Blizzard nem csak, hogy sok pénzt szerez, de minőséget ad.
Aki nem teszi ezt (pedig bizonyíték van, csak végig kéne játszani a játékaikat, nem csak abból ítélni, hogy "Józsi ezt mondta", az valószínűleg csak féltékeny rájuk, mert rohadt sikeresek és ezt páran nem tudják elviselni, mert pl az ő kedvencükről kevesebben beszélnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. krisztianb...
2010.12.21. 13:24
psipenge: felesleges, úgysem értik. Ahogy azt sem, hogy alapvetően nem a játék drága, hanem az ország csóró.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. hympyke
2010.12.22. 08:34
Fura hogy nekem egyik Blizzard játék se jött be. Játszottam mindegyikkel, SC, SC2(szerintem ez a legrosszabb mind közül), Diablo1-2(alig vártam hogy egyszer vége legyen, nemhogy újra hozzáfogjak), Warcraft(max 4 pálya mindegyikkel) és ott volt a wow aminél a 30 nap trialból kettő napot játszottam talán összesen. A havonta fizetgetős játékokat meghagyom a workshopoló kínaiaknak... valamiből meg kell élniük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bugatty
2010.12.23. 13:10
Szerintetek miért csinálják az MMO-kat + még fizetőssé is van melyiket, nem csak azért mert bevétel a cél hanem mert akkor megveszik az emberek ha szeretnének vele játszani, mert máshogy nem megy, ha nem lenne fizetős akkor ki venné meg egy ember az felteszi netre másik 6milló meg leszedi ebből mi a bevétel semmi. Ezért jön ki egyre több MMO, szinte erre leginkább a Blizzard jött rá és többi nagyobb cég is kezdi követni mert már lassan nincs jövője a sima játékoknak mert mindenki letölti. Én személy szerint nem csak a játék miatt vettem meg a wow-ot sokat tanultam belőle az angol nyelvet továbbá a történetét nagyon szeretem, még 6 napig tudok a triállal játszani mert elsőre egybe a játék és a 3 kiegészítő sokba volt így nem maradt kes GC-re majd utána legközelebb csak január 15.-én tudok venni GC-t, 1-2 nap és meg is léptem a 85-t pedig 3-4 éve játszottam vele utoljára törtön akkor is csak BC volt még, quest-tek megváltoztak pozítív irányba én leginkább ques-tezni szeretek sokkal élvezetesebb az eredetin tolni mint a xar bugos törtön. A Cata valami leírhatatlanul is faxa lett grafika a ques-tek az elős 2 kieget alázza de elég keményen

WoW örök amíg a története ilyen király
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Enno
2011.02.24. 18:01
a wotlk-nál tényleg jobb a Cata, questek kérdésében lehet még a tbcnél is mert kicsit színesebb (vanilla Q-knál tuti jobb) , de egyébb iránt, a játék összetettsége és kihívás tekintetében messze el marad a TBCtől is, meg a vanilla időktől is ahogy ezt blizz bácsi is ki jelentette, de a Wotlk borzalmasságára már nem fognak vissza esni eme színvonalt tekintve blizz szerint, pedig sírnak szép számmal a noobrépák mert nekik az 1 gombot spammoló állok 1 helyben wotlk volt a menő .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Enno
2011.02.24. 18:04
Am nyel tanulásra tényleg jók nagyon az ilyen MMO-k , ingame chat plus TS vent vagy valami azt el van az ember wotlk-t én is már csak erre haszáltam minden más téren csúnyán agyamra ment április (2010)ba viszont már nem viselhettem tovább azóta rá se néztem csak Cata HC-kat tesóm accjáról le teszteltem ha már annyira sírtak a nehézség miatt de nevetségesen egyszerű csak ugye aki a semmit nem csinálok és spammolok 1 gombothoz szoktak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ájPon
2011.02.24. 21:05
csigabiga hozza a formáját. Olyan kőkemény mellébeszélést darál itt hozzáértően, hogy ha reklámoznánk ezt a fórumot, sorban állnának nála a politikusok különórát venni.

Eszméletlen. De te vagy a hülye, ha megkérdőjelezed, hogy a sok marhaságnak, amit összehord, mi köze van ehhez a témához (és egyáltalán akármihez a világon)
Mellesleg az egy-két értelmes dologból, amit leírsz, full baromságokat vonsz le "következtetésképpen", retorika a javából.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!