iPon Hírek

To The Death - A COD alkotóitól...

Dátum | 2014. 01. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mielőtt túlságosan felspannolódnátok, jobb ha tudjátok egy picike Kickstarteres beat'em-up és shoot'em-up hibridjátékról van szó. Ez persze még nem azt jelenti, hogy nem érdemes rá odafigyelni, hiszen a műfajon belül még lehet nagyon jó játék. A játékot veteránok csinálják, a vágyuk pedig az, hogy dobjunk nekik össze legalább 400 ezer dollárt, hogy megcsinálhassák a To The Death-et PC-re, Mac-re és Linuxra. Igyekeztek felhúzni egy drámai sztorit is a játék köré, mely szerint két legendás harcos, akik megölték egymást még a haláluk után sem nyugszanak meg, bosszúvágyuk tovább hajtja őket... Mi mindkettőjüket irányíthatjuk felváltva, miközben újabb és újabb pályákat fedezünk fel. Érdekes lesz a kamerakezelés is, folyamatosan ki-beközelítget, hogy mindig az akció legyen a fókuszban, teljesen dinamikusan. A támadások és védekezések nagyon precízen kivitelezhetőek, 360 fokos irányításunk van a csapásaink fölött. Játszhatunk egyedül, kooperatívan a barátainkkal, vagy halálig valaki ellen. Egyelőre még sok függ attól, hogy mennyi pénz gyűlik majd össze, de valamilyen szinten testreszabhatóak lesznek harcosaink, beállíthatjuk a képességeiket, fegyvereiket, de más tényezők is lesznek, amikkel hatással lehetünk az egyensúlyra. A fegyverek közt lesz kábító hatású, használhatunk mágneses pajzsot, hogy odavonzzuk az ellent magunkhoz, bőven lesz lehetőség kombinálni ezekkel. A játéknak már elkészült egy kezdeti változata, mely már most 60 fps-sel fut, az alábbi videóban láthatjátok ezt is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. romeo
2014.01.23. 11:13
Heh, nem vonom kétségbe a tudásuk, sem azt, hogy ennél biztos jobb is lesz, de elég sovány amit felmutatnak azért az összegért, amit elkérnek.

Ilyen kaliberű játékok flashben is vannak időtlen idők óta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2014.01.23. 15:28
Pofa kell ennyi pénz elkéréséhez egy flash színvonalú játék elkészítéséhez. De nem szidom őket, Kickstarter, Indiegogo, Steam Greenlight tele van ilyenekkel, az Acidvision-nél pedig alapelvárás a lós*** aranyárában mérése.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KisDre
2014.01.23. 23:59
Ennél maintstraim-ebb stilizáltabb parasztvakítóbb és populárisabb címet nem is adhattak volna...
Ami meg a játékot illeti, olyan mint a címe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!