iPon Hírek

Több okostelefon öltözik új árnyalatokban

Dátum | 2013. 01. 15.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az okostelefonok világában egyre többször tűnnek fel új színekben már megjelent modellek. A vállalatok kezdenek ráérezni arra, hogy sok mobil esetében ezzel a megoldással gyorsan, és viszonylag olcsón lehet újabb vásárlókra szert tenni.A Nokia és a Motorola modelljeit élénk, nőies árnyalatokban láthatjuk majd viszont. A Lumia 822 esetében pirosba bújt a készülékház, míg a Droid RAZR M-nél csak a keret került átfestésre, így akár nevezhetnénk visszafogottabbnak is, de a pink színre nehéz lenne ezt a jelzőt aggatni.


A Galaxy S III mininél nem a Bálint-nap közeledte miatt üdvözölhetünk négy új színt a palettán, csak a Samsung szokásossá váló bővítéséről van szó. Eredetileg az SGS3 mini fehérben és kékben mutatkozott be, ehhez csatlakoztak most a Gránát vörös, a Titánium szürke, a Borostyán barna és az Ónix fekete fantázianevű színek. Vélhetően a jövőben lesznek majd La Fleur szériás kivitel(ek) is, úgyhogy a választék szép nagyra duzzadhat.

A színek aktívabb használata 2013-ban egyre több eszközt érint majd. Főleg a Windows Phone 8 felhozatalán érződik az új trend, de az sem véletlen, hogy az új iPhone kapcsán már szárnyra kaptak az első olyan pletykák, amik több árnyalat érkezését jósolják (az iPod Touch mintájára).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Sr4c
2013.01.15. 14:25
Iphone 5s, jaj de várós, hogy mi lesz a különbség...hát hogy kék lesz, lesz aki így is megveszi.

Ne keltsünk indulatokat másban!
Remélem látod, hogy két szó kicserélésével is el lehet mondani a véleményed és nem sértesz meg vele senkit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!