iPon Hírek

Többfelé csúsztat a HTC

Dátum | 2008. 03. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A "csúsztatós" mobilokat teheti hasznosabbá és elegánsabbá a HTC legújabb fejleszése, egy újonnan bejegyzett szabadalom tanúsága szerint.


Bonyolult kialakítás vagy kétirányú csúsztatás helyett ők inkább egy olyan megoldást képzelnek el - egy egyedi billentyűzetlap és csúsztató-sín alkalmazásával -, amellyel a felhasználók úgy állíthatnák át az LCD-kijelzőt hívás-üzemmódból szöveges módba, vagy épp onnan vissza, hogy közben a telefon össz-mérete többé-kevésbé változatlan marad.


Mivel azonban a céget semmiféle nyomás nem kényszeríti a tervek minél előbbi megvalósítására és piacra dobására, így nem lehet még tudni, hogy mikor tervezik megjeleníteni az új alkotást. Ha azonban erre mégis sort kerítenek, úgy azt valószínűleg vagy egy már meglévő modell (mint például a HTC Vox, vagy épp az S730, amelyek már eleve többé-kevésbé úgy néznek ki, mint az újonnan tervezett darab, így jó esély van rá, hogy könnyen át lehetne alakítani őket) helyett (mintegy annak "felújításaként"), vagy teljesen új modellként kivitelezik majd.

Hasonlóan az elődeihez, várhatóan az új darab is Windows Mobile-lal dolgozna.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!