iPon Hírek

Tokyo Game Show 2013: PS4-es játékelőzetesek és bejelentések

Dátum | 2013. 09. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az idei Tokyo Game Shown több PlayStation 4-es címet is bemutattak és bejelentettek, ezek közül válogattunk ki néhányat. (Némelyik előzetes alatt a VHS-korszakot idéző hangalámondás hallható, amely nagyon sokat hozzáad a hangulatukhoz ;) ). A The Evil Within (Japánban Psycho Break címen fut) fejlesztője, a Tango Gameworks új előzetest mutatott be a Shinji Mikami-féle horrorhoz, amely 2014-ben fog megjelenni.
Két verekedős játék is érkezik PS4-re, az egyik az 5pb által fejlesztett Phantom Breaker Overdrive, a másik pedig a The Arc System Works munkája, a cell shaded grafikájú Guilty Gear Xrd - Sign, amely PS3-ra is megjelenik.
A Natural Doctrine PS4-en kívül PS3-ra és PS Vitára is megjelenik majd. A Kadokawa Game Studio (a Lollipop Chainsaw kiadója) fantasy rpg-jében lesz szóló és multiplayer mód is, és lehetőség lesz online cross-play-re is. Az előzetes szerint kulcsfontosságú lesz a természetes kiválasztódás elve, melynek segítségével meghódíthatjuk a világot.
A Dynasty Warriors 8 február 22-én fog megjelenni Japánban, ugyanazon a napon, amikor a PS4-is kijön. (A 8-as szám nem elírás, a széria részeinek sorszámozása eltér Japánban és nyugaton). A Grasshopper Manufacture első PS4-es játéka a Lily Bergamo lesz, melyet a GungHo Entertainmenttel együttműködésben fejlesztenek. A játékról egyelőre keveset lehet tudni, de az előzetesből már látszik, hogy a főhősnő nem cicázik.
A Yakuza Restorationt, amely Japánban Yakuza Ishin címen fut a Sega jelentette be. A játék az Edo-korszakban játszódik, de annál egy kicsivel később, 2014 február 22-én jelenik meg Japánban PS4-re, PS3-ra és Vitára.
A végére hagytuk a Final Fantasy 14: A Realm Reborn MMO-t, amelynek még nem lehet pontosan tudni, mikor jön ki a PS4-es verziója, de azt már bejelentetették, hogy az új konzolon február 22-én indul a bétateszt. Akinek megvan a PS3-as verzió, annak nem kell már PS4-re megvásárolnia a játékot, átviheti karaktereit az új konzolra és ott folytathatja a játékot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. balikabo
2013.09.09. 15:26
Kiváncsi lennék hogy a PC-s karakterem is átvihetem -e, ugyebár a világ az osztott, minap is találkoztam kb 15-0 emberrel aki PS3 al van fenn, szal ilyen alapon akkor elvileg átvihetem a karakterem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2013.09.11. 11:45
Anyám, a TGS szeptember 19-én kezdődik ... vajon akkor hogy is mutathatták be a TGS-en ezeket a játékokat
A SCE Japan tartott egy konferenciát a TGS előtt, onnan származnak a bejelentések.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2013.09.11. 12:00
Igen, ebben igazad, ez inkább ilyen pre-TGS konferencia volt, a cég azóta azt is elmondta, hogy már nem fog semmit bejelenteni a TGS-en, mert most ellőtte az összes puskaporát. Így arról a show-ról nem sok hírünk lesz, mert inkább csak annak lesz érdekes, aki kimegy és kipróbálhatja a játékokat. (Amiket most bemutattak.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!