iPon Hírek

Töltse a május elsejét az LG-vel

Dátum | 2013. 04. 18.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG Electronicsnál eddig nem volt megszokott a nagyszabású rendezvények tartása, a bemutatók viszonylag csendesen zajlottak, ám most úgy fest, hogy a Samsung nyomdokaiba léphetnek. A szakmabeliek számára kiküldött meghívóból persze semmi biztosat nem tudhatunk meg, azon csak néhány árnyalt, nagy szó szerepel a dátum és a helyszín mellett.

A "share the genius" és a "Capture the Spotlight in True Brilliance." arra utalhat, hogy egy új készüléket fogunk kapni, ami minden eddiginél kiemelkedőbb specifikációval rendelkezik - legalábbis a gyártó berkein belül. A friss modell valószínűleg az Optimus G Pro "phablet" vonásait fogja egy kisebb okostelefonba sűríteni, ami a vállalat legújabb zászlóshajójának szerepét töltheti majd be. Feltételezhetően a Snapdragon 600 lapka és egy 5 hüvelykes FullHD megjelenítő párosával lesz dolgunk, a tendenciákat figyelembe véve. Az újdonság az Optimus G nyomdokaiba lépve próbálhat jelentős népszerűséget elérni az LG számára. Erre most mindennél nagyobb szükség lenne. Látva a rivális Sony Xperia Z-jének nagyszerű szereplését, az LG könnyen hátrébb csúszhat a ranglétrán, ami minden bizonnyal nem tetszene a befektetőknek. Az eseményre a munka ünnepén kerül sor, vagyis az LG-nél nem pihennek, de ez kifizetődő lehet, hiszen így nagyobb figyelmet kaphatnak. Pontos időponttal egyelőre nem tudunk szolgálni, remélhetőleg hamarosan ez is kiderül. A helyszínt illetően pedig nincs meglepetés, ezúttal is New York City ad helyet a rendezvénynek. Az elmúlt fél évben, minden nagyobb gyártó újdonságát itt leplezték le.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. dozsi
2013.04.19. 10:57
Nem tudom milyen a G, nem láttam még élőben, de a 4X HD nagyon ott van (szoftverben, hardverben egyaránt). Nekem 4X HD-m van és nem lehet rá semmilyen panasz. Ha hasonló, vagy jobb telefonokat fog csinálni az LG a Samsungnál olcsóbban, akkor újra sikeresek lehetnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2013.04.19. 14:17
Én majd az internettel töltöm a május elsejét. Szerintem már 10mbps-el is hamar le fog jönni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!