iPon Hírek

Töltsön újra csuklóból!

Dátum | 2013. 03. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A modern, érintőkijelzős okostelefonok széles választékban állnak sorban a vásárlók kegyeiért, és mindenki megtalálhatja a magának megfelelő specifikációkkal rendelkező gépet, csak pénz kérdése az egész. Van viszont egy általános probléma, ami a belépőszintű és a csúcsmobilokat is egyaránt sújtja, ez pedig a rövid üzemidő. Sajnos ilyen téren továbbra sincs komoly előrelépés, így a Sanyo Transport termékében nagy potenciál lehet.

A pillanatok alatt csuklóra szerelhető akkumulátorcsomag ötlete önmagában persze még nem elég. Mire az EEA-YW0845 típuskóddal ellátott megoldás elnyerte végleges formáját, sok változáson esett át. Az eszköz könnyű szilikonos anyagból készül és a belső felülete érdesítve lett, így kisebb eséllyel forog el a csuklónkon menet közben, ami sok bosszúságtól menthet meg minket. A trükkös telep akár egy divatos kiegészítő is lehetne, nem sokkal nagyobb mintha egy sima óra lenne a kezünkön. A bordázott felépítésnek köszönhetően, ha levesszük sem nehézkes a tárolása, mivel tényleg úgy viselkedik, mint egy óra, vagy vastag karkötő. Az EEA-YW0845 számos készülékkel lesz használható a nyolc különböző átalakítónak köszönhetően. Kapunk régi Nokia, Samsung és LG dugajt, mini- és microUSB-t, Applere szabott fejet, továbbá a két legnépszerűbb kézikonzol, a Nintendo DS és a Sony PSP sem marad energia nélkül. A folyamatot négy visszajelző LED közvetíti nekünk, így azt is tudhatjuk, hogy feltöltött-e már a csuklópántunk, avagy éppen fogytán az ereje.

Sajnos a felépítésének vannak negatívumai is. Igazság szerint sokkal gyengébb, mint a legtöbb hagyományos társa, mivel ez mindössze 1500 mAh kapacitással bír a sűrű tagolás miatt, szóval a legtöbb esetben az üzemidő megduplázására sem elegendő. Maximálisan 750 mAh leadására képes, így nagyjából két óra alatt merül le aktív használat mellett. A 79 grammos kiegészítő éppenséggel nem drága, mindössze 41 dollárért már a magunkévá tehetjük. A hordozható akkumulátor csomag két különböző állásban csatolható fel, így mindenki megtalálhatja majd a magának megfelelő méretet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. kray
2013.03.05. 14:21
Én még mindig a különböző rádió hullámok által tölthető eszközöket várom. Abban van ráció ha megtudják oldani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. jocek
2013.03.05. 14:35
Én csipőből szeretnék újra tölteni mert oda több nafta fér.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim
2013.03.05. 14:47
thinkgeek-en láttam már ilyet 4 évvel ezelőtt is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2013.03.05. 14:55
Sokmindent láttunk már évekkel ezelőtt csak aztán mindig rájönnek, hogy valamiért nem jó.
Gondolj csak az aktív 3D-s rendszerekre. Már nagyon régen is alkalmazták mozikban, csak túl sok ember volt rosszul tőle.

Aztán mostanra csiszoltak rajta, hogy használható is lehessen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Norbert09
2013.03.05. 17:22
Én biztos nem használnám... aztán csodálkoznak ha később le kell vágni a fél karjukat, ha valami nagyobb betegségük lesz.

Ez a sok rádióhullám nem tesz jót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim kray
2013.03.05. 17:47
Hát, amit 4 éve láttam az határozottan jobb képességekkel bírt mint ez (2400 mAh környékén volt pl.), szóval biztos nem arról van szó, hogy kukázták mert semmire nem volt jó, aztán most elővették miután csiszoltak rajta.

... mondjuk most konkrétan ez van fenn thinkgeek-en.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2013.03.05. 18:53
Hülyeséget beszélsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!