iPon Hírek

Tom Clancy's Ghost Recon Online fejlesztői napló

Dátum | 2012. 01. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Múlt év tavaszán jelentette be az Ubisoft a Tom Clancy's Ghost Recon Online-t, amely ingyenesen játszható, mikrotranzakciós rendszerben működtetett külső nézetes  lövöldözős akciójáték lesz, amely PC-re és Wii U-ra fog megjelenni. A megjelenés pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de hamarosan az is várható, mivel 2012 első negyedévére lett belőve.

A most megjelent fejlesztői videonaplóból megismerhetjük a háromféle Ghostot, akikkel a játékban nyomulhatunk: az assault soldier, a sniper és a specialist csak az "alapanyag", melyet tetszésünk szerint játékstílusunknak megfelelően alakíthatunk. Páncélunkat és fegyvereinket saját preferenciáinknak megfelelően választhatjuk ki és módosíthatjuk is őket. Gondolom ez lesz az a rész, amelyben nemcsak szintünknek, hanem pénztárcánknak is szerepe lesz.

A készítők a filmben a Ghostok különböző speciális képességeit is bemutatják, mint pl. az aktív álcaruha, vagy a pajzs használata, és az is kiderül, hogy a legnagyobb poén mindig az, amikor egy nagy hétvégi lazulás keretében halomra lőhetjük barátainkat.

A bétára a hivatalos honlapon lehet jelentkezni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. 7ep3s
2012.01.21. 14:47
Komolyan azt hittem eloszor, hogy Lars Ulrich beszel a video elejen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!